Hollywoodban leszbikusként ábrázolnák Jézus alakját

Felháborító és megbotránkoztató a tény, hogy a hollywoodi filmipar újra és újra meggyalázza Jézus Krisztus személyét, a mostani merénylet azonban túlmutat minden ezelőtti vallásellenes támadáson. A nemi identitást teljes mértékben sárba tiporva alkotják meg a “Habit” című filmben Jézus alakját: leszbikus nőként ábrázolnák Michael Jackson lánya, Paris Jackson főszereplésével. A sötétség erői megállás nélkül próbálják behálózni a világot, így küzdenünk kell a végsőkig a hagyományos értékeink megtartásáért!

Paris Jackson biszexuális színésznő fogja játszani Jézus alakját. Felháborító módon a történetben a leszbikus nőként ábrázolt Jézus kapcsolatba kerülne egy másik nővel. A “Habit” pontos cselekménye zavaros és találgatások tárgya, a filmnek még kitűzött bemutatási dátuma sincsen, azonban már petíciót indítottak a film ellen. Az “Állítsuk meg Hollywood Jézus ellenes támadásait” névre hallgató petíciót már most több mint 100 ezer ember írta alá, és rengeteg adományt is összegyűjtöttek az ügyintézés költségeire. A petíciót a “Movieguide” nevű nonprofit szervezet kezdeményezte, amelynek célja a keresztény értékrend képviselete a szórakoztatóiparban.

Segíts bebizonyítani, hogy ez a film elfogadhatatlan a hívőknek ország és világszerte!

-írják a felszólításban.

Egy másik film leállítását követelő petíciót is indítottak, amelynek a kezdeményezője a “One Million Moms” nevű szervezet. Felhívásukban azt állítják, hogy keresztények millióinak a hitét sérti a film, és már több mint 40 ezer aláírást gyűjtöttek össze.

A gyártó lépéseinek következtében nem nézem többet a filmjeiket, sem most, sem a jövőben. Követelem, hogy azonnal mondják le a “Habit” filmet.

-olvasható a petícióban, amelyet a filmet gyártó “Elevation Films” nevű cégnek címeztek.

Még nincs minden veszve, mert jelen van a világon annyi hagyományos, vallásos értékeket képviselő, hogy fel tudjuk venni a harcot a modern, ateista, létromboló eszmékkel szemben.

(Hitradio.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)

A hagyományos családmodell a Disney-nél továbbra sem divat

Ez a balos senkiházi viccelődik Jézus Krisztuson – A vármegyések “elbeszélgetnének” vele

A Comedy Central is a keresztényeket provokálja