Amikor beindul a vármegyés gőzhenger – Harcban a magyarságért, a modern világgal szemben

A HVIM-et nem lehet azzal vádolni, hogy lustálkodna az elmúlt időszakban. Az egyik, ha nem a legaktívabb hazafias, normális értékrendet képviselő szervezetről van szó. Közben a belső élet, az önképzés is zajlik javában…


Az elmúlt hónap eseményeit felsorolni is nehéz, amelyekhez köze volt a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak (HVIM). Kezdődött a hónap a szokásos, minden évben megrendezésre kerülő országos összetartásunkkal és a Trianon felvonulásunkkal, amelynek során akciócsoportot hirdetett meg a mozgalom, illetve sikeresen megnyertük a 18 éves fiatal lányok kategóriáját a közéletben, nézzék csak:

Székesfehérváron az elszakított nemzetrészek képviselőivel tartottunk közös trianoni megemlékezést (katt).

Románia idén ismét bebizonyította, hogy semmi köze a valódi államisághoz, mert olyan soviniszta, primitív politikát folytat, hogy az kiírja a kultúrországok sorából. Az úzvölgyi és ahhoz kapcsolódó események nyomán a HVIM reagált a leggyorsabban egy villámcsődülettel a román nagykövetségnél, a követség táblájára matricát ragasztva, ami miatt még jegyzéket is küldtek a románok Magyarországnak… A viszontválasz sem maradt el:

Nem elég, hogy hadban állunk Romániával, az állítólagosan nemzeti-keresztény Fidesz-kormány visszavonatta a Felvidéki Magyar Sziget 500.000 Ft-nyi támogatását liberális, soros-ügynök, brüsszeli média nyomására (katt). Életünkben először kaptunk volna állami támogatást, de ennek ellenére is hatalmas siker volt a fesztivál (katt).

Alig telt el pár nap és újra akcióban volt a mozgalom: a Külügyminisztériumban jelentünk meg váratlanul egy petíciót átadva, amiben felhívtuk a magyar kormány figyelmét az egész Kárpát-medencében uralkodó magyarellenességre, amivel nem foglalkozik kellő eréjjel és súllyal a magyar külügy. Eközben a román nagykövetség előtti tüntetésről áthívtuk a tüntetőket a minisztériumhoz. Ez volt az előre bejelentett meglepetésünk. A petíciót sikeresen adtuk át.

A Pride-hónap kapcsán Budaházy Györgyékkel és a Mi Hazánk Ifjaival minden jelentősebb, társadalomromboló esemény ellen tiltakoztunk, vagy éppen sikerrel akadályoztunk meg. Iskolai érzékenyítő filmvetítés (katt), pánromantikus randi (katt), vallásgyalázó LMBTQ rendezvény (katt), vagy például az iskolások megrontásáról szóló rendezvényt, ahol sikerrel nyomultunk be és egy órán keresztül csengettünk, kopogtunk, hogy a bent lévőknek sikerrel vegyük el a kedvét a kiskorúakat célzó homoszexuális propaganda kifejtésétől. Az ablakon bedobott kutyaürülékkel még tovább nyomatékosítottuk a tiltakozásunkat.


Közben “természetesen” a Facebook folyamatosan törölt, tiltott le a mozgalmunkhoz köthető profilokat, oldalakat. Sokadjára tűnt el a HVIM “hivatalos” facebook-oldala, a “Hit, Hűség, Bátorság” című, ahol a “vármegyés lány” videónk 90.000-es megtekintést ért el, pedig csak próbából töltöttük fel, jóval az esemény után. Először közvítettünk élőben a Facebookon, ezen az oldalon, amikor a külügyminisztériumba nyomultunk be. A harcot ezen a fronton sem adjuk fel. Youtube-csatornánk (katt) továbbra is elérhető, ahol vlogokkal, beszélgetésekkel és mindenféle érdekes tartalommal tudunk szolgálni.

Kőszegen arra is maradt időnk, hogy összeszedjük a kilátóba kirakott szemetet, amiről mindenki csak kommentelt és felháborodott…
Ennyi aktivizmus után maradt idő a belső összejövetelekre is. Kimondottan az idei Ifjúsági Tábor résztvevőinek tartottunk egy, hétvégés programot, amihez próbaidősök és környékbeli tagok (Fejér megyei) is csatlakoztak. Erdei körülmények között beszélgettünk, vívtunk, kirándultunk a szombati napon, majd este a tábortűz körül nótáztunk, szalonnát sütöttünk, komoly beszélgetéseket folytattunk főleg eszmei-szellemi kérdésekről, ami témákat másnap is folytattunk, de ekkor már a Velencei tó hűsítő vizét is élveztük. Ifjúsági mozgalomként legfontosabbnak azt tartjuk, hogy a fiatalokat valódi szellemiséget tudjunk átadni, a valódi hagyományőrzésre megtanítsuk őket, ami nem egy formai, felszínes, üres tevékenység, hanem eszmei életprogram. Visszatérés a gyökerekhez, a modernitás teljes elvetésével, önmagunkban való rendtétellel, az ősi alapelvek minél mélyebb megismerésével és képviselésével.

A következő időszakban sem fogunk pihenni. Most július 6-án Budapest Pride, ahol lesznek bejelentett ellentüntetések, amin mindenkinek kötelessége megjelennie, hogy a deviánsok ne tudjanak szabadon mozogni, kordonok nélkül, mutassuk fel az ellenállás zászlaját továbbra is!

Július 10-11-én az ásotthalmi Magyar Szigeten találkozunk, ahol színvonalas programok várják az érdeklődőket. Ingyenes az egész fesztivál, vétek lenne kihagyni! Kattintson ide a részletekért! (katt)

Augusztus 4-11. Nemzeti Gyerek és Ifjúsági Tábor, ahova még mindig várjuk a jelentkezőket! Részletekért kattintson ide.

Szeptember 7. Rongyos Gárda Emléktúra Sopronban.

Szeptember 21. Attila Védvonal Emléktúra (19-44). Részletekért kattintson.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tovább küzd az eszmei igazságért, de ehhez Önre is szükségünk van! Ne csak lájkolja és élvezze, ahogy mi vásárra visszük a bőrünket, ahogy a szabadidőnkből áldozunk, hanem támogasson minket! Ide kattintva tájékozódhat a lehetőségekről.

Aki nem tud, vagy akar megfelelni a tagsággal járó szigorú követelményeinknek (katt ide), az jelentkezhet az akciócsoportunkba (katt), akiket külön értesítünk mindig a különböző akcióinkról. Amennyiben hírlevelünkre szeretne feliratkozni, azt megteheti a [email protected] címre írva név megadásával és feltüntetve, hogy “hírlevél”.

Fel a győzelemre!

Barcsa-Turner Gábor

(64 – Szent Korona Rádió)