Szellemi fogyatékosok ülnek a Bundestagban?

A kormány-koalícióban lévő SPD nyomására elkaszálták a bérlést, mert rájöttek, hogy rakétákat lehet függeszteni az UAV-kre, amikkel “célzottan lehet embereket megölni”.

Legjobb esetben is szellemi fogyatékosok ülnek a Bundestagban ezek szerint. Még a már hozzá nem értését számtalanszor bizonyító Ursula von der Leyen is kiakadt a szociáldemokraták elvetemültségén.
Az utolsó pillanatban mondta vissza a kormány Izraeli HERON-2 UAV-k bérlését, miután egy küldöttség Izraelben rájött, hogy az felfegyverezhető!
Felmerül a kérdés, hogy eddig vajon mivel foglalkoztak a döntéshozók?
“Amikor megláttam a felfegyverezhető drónokat, … rájöttem, hogy csak a rakéták hiányoznak róluk ahhoz, hogy felfegyverzettek legyenek” Mondta ezt Karl-Heinz Brunner képviselő, aki ennyi erővel egy pestinek is mondhatta volna, hogy sárga a villamos.
Ha akarunk, csavarhatunk egyet a dolgon. Már-már konteó, de mi van, ha mégsem értelmi fogyatékos például a fentebb említett Brunner képviselő? Akkor vagy azzal van gondja, hogy egy fegyveres szervezet fegyvert, azaz munkaeszközt kapna, vagy a forrással van probléma, de ismerve a német közállapotokat, inkább komplett idiótát csinálnak magukból testületileg, minthogy rájuk süssék az antiszemita bélyeget?
A történet azért kissé más megvilágításba helyezi az itthoni Mi-24 nagyjavítást.
Vanek úr
Kapcsolódó: