HVIM közlemény: Mi vagyunk a kordon!

A HVIM közleménye a 2017-es Budapest Pride kapcsán: felszólítanak mindenkit az önszerveződő tiltakozásra.

A Budapest Pride szervezői idén ismét a határokat feszegetik. Egy hetes fesztiváljukon, ahol a deviancia legkülönfélébb formáit reklámozzák, sor fog kerülni egy olyan összejövetelre, melyen a “sokszínűség” jegyében csak LMBTQ személyek vehetnek részt, illetve előadást fog tartani Alok Vaid-Menon, aki a pedofíliát relativizáló megnyilvánulásairól vált hírhedté. Mindeközben a szervezők korábban olyan kijelentéseket tettek, hogy ha a rendőrség kordonozással biztosítaná a rendezvényt, ők akkor is ki fogják harcolni, hogy szabadon vonuljanak fel.

A három kiemelt példa bizonyítja, hogy a szervezők és a mögöttük álló körök célja távolról sem az, hogy vélt elnyomatás alól szabadítsanak fel egy társadalmi kisebbséget, hanem hogy a legszélsőségesebb deviáns magatartásformákat fokozatosan nyomják le a többségi társadalom torkán.

Ez a folyamat spontán soha nem fog leállni, így a nacionalista tábornak kötelessége ellenállni az agresszív homoszexuális lobbinak. Az ellenállás létfontosságát azok a mai sajtóhírek is alátámasztják, melyek szerint teljes kordonozás esetén a szervezőkben még az is felmerült, hogy lefújják a felvonulást. Ez a nyilatkozat 2017-ben már önmagában győzelemnek számít, hiszen a legtöbb európai országban már térdre vannak kényszerítve a normalitás képviselői. Ismételten felszólítunk minden olyan személyt, akinek fontos identitásunk és életterünk védelme, hogy július 8-án legyen a Főváros utcáin és jelenlétével tiltakozzon. Bejelentett rendezvényünk nem lesz, mert célunk nem az, hogy önként zárassuk magunkat ketrecbe, miközben éppen mi képviseljük a normalitást. Nincsenek illúzióink azzal kapcsolatban, hogy a sajtónyilatkozat ellenére végül sor fog kerülni a felvonulásra, de azt el tudjuk érni, hogy mindezt csak kordonok mögé zárva tehessék meg. Azzal, hogy mozgósítunk, egyúttal azt is biztosítjuk, hogy a hatóságok nem engedélyezik a kordonok nélküli deviáns menetet, ami már önmagában egy apró győzelem, hiszen immunrendszerként fellépve karanténba zárjuk a vírust, ezzel is minimalizálva terjedését.

Az egységes és fegyelmezett megjelenés érdekében mindenkit megkérünk, fekete öltözékben jelenjen meg, illetve mellőze az alkoholfogyasztást az egész nap során.

Kövessétek figyelemmel a híreket a vonulásukról és ahol jónak látjátok, emeljétek fel a hangotokat! Semmilyen törvény nem tiltja, hogy a menet bármely szakaszánál kisebb csoportok gyülekezzenek, akik véleményt akarnak nyilvánítani. Lázadjatok fel a modern világ ellen! Legyetek normálisak!

Ahogy első közleményünkben is felhívtuk rá a figyelmet, úgy most is emlékeztetünk: Napközben Budapesten van jelenése minden öntudatos nacionalistának, az esti órákban pedig Vecsésen.

– Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Vezetőség –

(Mi Magunk – Szent Korona Rádió)