A hazugságnak nincs határa – a Ripost folytatja szánalmas lejárató kampányát

Az utóbbi időben a Ripost a bulvár szemét kategória első három helyét simán elvihetné. Először Volner Jánost és Tyirityán Zsoltot akarták egymásnak ugrasztani, – amelyre persze mi is csattanós választ adtunk –  most pedig egy bajtársunk magánéletéről hazudoznak össze-vissza. Tudjuk válaszra sem kellene méltatni ezeket a hazugságokat, de azért még sem mehetünk el szó nélkül a folyamatos hangulatkeltés mellett. A Ripost cikkében szereplő K. Róbert, a Betyársereg oszlopos fővárosi tagja üzent a Ripost “újságíróinak”. Üzenetét alább olvashatjátok.

Annyit azért hozzátennénk, hogy úgy látszik az utóbbi időben a hazugságnak nincs határa. Mi lesz a következő? Hogy idős néniket molesztáltunk, vagy gyerekek zaklatunk? Persze folytathatnánk még ocsmánynál-ocsmányabb felsorolással, azt, hogy mi jöhet még ez után, de inkább nem adnánk tippeket a Ripostnak és a többi hasonszőrű médiának (Tv2, Origo).

Alább K. Robi bajtársunk nyílt levele, amellyel válaszol az Őt ért támadásra.


14489030_1588354441459628_1266309258_o(nem)Tisztelt Ripost!

Én volnék az a bizonyos K. Róbert, akiről a mai cikkükben beszámoltak. Tudom, így hogy lassan közeledik a 2018-as választás, sem Istent, sem embert nem kímélve kell kiszolgálniuk kenyéradó gazdáikat. Felhívnám figyelmüket egy-két apró, bár annál lényegesebb momentumra a cikkükkel kapcsolatban.

Először is, soha nem voltam Vona Gábor testőre, sőt másé sem. Másodszor senki nem tört szét a fejemen sem egy, sem több korsót. (különben most nem tudnék írni). Harmadszor a barátságom sem Tyirityán Zsolttal, sem más bajtársammal nem romlott meg, a mai napig a barátaim. (Szerencsémre jó sok van, nem úgy mint önöknek). Negyedszer a munkám miatt vállalok kevesebb feladatot. (Ez szintén ismeretlen fogalom gondolom az önök számára: MUNKA). Így kérem, hogy a személyemet a jövőben ne használják aljas, politikai lejárató hadjáratukban, próbáljanak meg igazat írni, vagy legalább megpróbálni újságíró látszatát kelteni, nem zugfirkász bértollnokét.

K. Róbert


(Betyársereg)