Az összetartás jegyében: közös képzés és bajtársiasság

Közös képzést szervezett a Szent László Aranyos Szegellete, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Farkasok-HVIM. A képzés célja egyrészről az ismerkedés, a bajtársiasság erősítése, másrészről az egymástól való tanulás. 

A Szent László Aranyos Szegellete a következő sorokat tette közzé:

“Mozgalmunk Szent László csoportja a hétvégén bajtársi közösségekkel közösen a Mátra alján töltötte hasznosan idejét. A Farkasokkal és MÖM-ös barátainkkal, valamint meghívott külsős előadóval tartottunk közös képzést. Az összejövetel célja, a környezetünkben lévő szervezetekkel való együtt gondolkodás, valamint kölcsönös elméleti és gyakorlati képzés, tudás átadás. Az esemény bajtársi hangulatban, mindenki számára hasznosan ért véget. A jövőben is tartunk hasonló összejöveteleket, ahová elvárunk több szervezetet, csapatot.”

Barcsa-Turner Gábortól, a Farkasok vezetőjétől megtudtuk, hogy ez volt a második ilyen összetartás, és a jövőben még több ilyenre sor fog kerülni. Mit fogalmazott, kiváló bajtársias hangulat volt, és örül, hogy ennyi tettrekész harcos van a nemzeti oldalon, akik elkötelezettek a haza ügye iránt, és ezért készek is tenni, készek szabadidejüket a tanulásnak szentelni.

A szavak helyett beszéljenek a képek:


 (Szent Korona Rádió)