Gyermekvédelem 2024: nyíltan buzeráns, drag queen mániás az SOS Gyermekfalunál

SOS segítség kell a gyermekfalvakban lakóknak úgy látszik, hiszen újabb buzeránsról derült ki csupán közösségi médiájának átfutása után, hogy gyermekekkel foglalkozhat, miközben nagy általánosságban a pedofil közösségből kikerülő drag queenekért rajong, és maga is homoszexuális. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Míg a kormánypropagandából harsog, hogy a gyermekeket a Fidesz immáron 14. éve tartó kormányzása a nyugati ideológiáktól (legfőképp a gendertől) megvédte, és az ellenzéki médiában homofób diktatúráról harsognak, addig aki nyitott szemmel jár, és nem a propagandák világában él, az látja a szomorú magyar valóságot. Azt, hogy a nemzeti, keresztény kormányzás második évtizedében draq queen partikra járó deviáns foglalkozhat az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekekkel.

Az Alaptörvényben rögzítésre került a családok, a gyermekek, a hagyományos értékek védelme, ennek ellenére a gyakorlatba való átültetés továbbra sem ment végbe, és a jól hangzó szólamok mellett a gyermekek úgy tűnik, korábban nem látott veszélyekkel kell, hogy szembenézzenek.

Ezen veszélyt képviseli Mikuska Krisztián is, aki közösségi médiás profiljai szerint kiváltképpen sokat érintkezhet gyermekekkel, hiszen a Szegedi Tudományegyetemen végzett, és angol-német magántanárként dolgozik. A nagy gyermekvédelmi átvilágítások közepette ugyanakkor még meghökkentőbb az, hogy ez a deviáns az SOS Gyermekfalvaknál dolgozhat.

Mikuska Instagram fiókján mindennemű gátlás nélkül tünteti fel deviáns hajlamait, és a transzneműekhez (drag queen) való beteges vonzódását.

A drag queenek napjainkra valósággal rátelepedtek a gyermekekre. Pedofilok módjára (hiszen nem csak a szexuális bántalmazás minősülhet pedofíliának) keresik folyamatosan a legkisebbeket, és vonaglanak előttük. Ha csupán felnőttek undorító szórakozásáról lenne szó, akkor miért éppen a gyermekek kellenek nekik folyamatosan? Ennek fényében még kétségbeejtőbb, hogy az ilyenek iránt rajongók részt vehetnek a jövő nemzedékének nevelésében, és minden korlátozás nélkül velük dolgozhatnak.

A Mikuskához hasonló deviánsokat el kell tiltani a gyermekek közeléből, női ruhákba öltözött férfiak undorító vonaglására gerjedők felbecsülhetetlen mértékű károkat okozhatnak bennük. Beteges hajlamaikat tartsák távol a gyermekektől!

Zárásként pedig pár példát hozunk a sok száz, ha nem ezer esetből, amikor drag queenek gyermekek előtt mutatták be szodomita performanszukat.

Amerika: gyermeket vonszol maga után a drag queen a színpadon:

Gyermekek előtt az asztal tetején: 

Minden bizonyára, minden gyermek ilyen vidámparki szórakozásra vágyik, véletlenül sem kényszerítik rá őket:

Mert miért is kéne ruhát viselni gyermekek előtt?

Anyák napja…

Van ahol már állami szinten is megy: 

“Családbarát” rendezvény, tömve gyermekekkel: 

Nem egyszer derült már ki ezekről a deviánsokról az is, hogy pedofilok:

Hát mik vannak? Újabb drag queenről derült ki, hogy pedofil

Kevesebb mint egy évet kapott a gyermekeket megrontó és drag queenségre nevelő tanársegéd

Újszülöttekről készített gyermekpornó miatt közmunkára ítélték a drag queent

 

És, ha azt hinnénk, hogy idehaza közvetlenül nem rontanak meg gyermekeket, akkor nagyobbat nem is tévedhetnénk:

Transzvesztiták ölelgettek gyermekeket az egyik budapesti LMBTQP-fészekben

Ez Budapest: drag queen vonaglik kisgyermekek előtt (18+)

Drag showk a Szigeten, ingyenes belépővel a gyerekeknek

(Szent Korona Rádió)