Folyamatosan ostromolják a határzárat a migránsok

Nem enyhül továbbra sem a migránsáradat. Az elfogottak mellett meg ki tudja, hányan jutnak be hazánk területére. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A szolgálatot teljesítő rendőrök augusztus 3-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 14 határsértőt tartóztattak fel, és 4 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – tudta meg vasárnap a Promenad24.

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 2 esetben összesen 14 határsértőt tartóztattak fel Domaszék és Öttömös közigazgatási területén. A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán és szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében összesen 1 esetben 4 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben. Magyarország területén az elmúlt 24 órában közokirat-hamisítás miatt 1 ember ellen indult büntetőeljárás – közölte lapunkkal az Országos Rendőr-főkapitányság.

11 éves migráns vezetett bűnbandát

Egy ruandai migráns halálra késelt három gyereket Angliában egy táncórán

 

(Promenad24 nyomán Szent Korona Rádió)