Tömény hagyományellenesség volt az olimpiai nyitóműsor

Péntek este megtörtént a 2024-es párizsi olimpia megnyitója. Az agymosott országnak sikerült az eddigi legfelháborítóbb megnyitóünnepséget prezentálnia, tele kereszténygyalázással, buzikkal, niggerekkel és dagadtakkal. Csak egy egészséges, normális fehér férfi nincs közöttük.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Vegyük sorra, hogy mik szerepeltek a megnyitón. FIGYELEM! Csak erős idegzetűeknek ajánlott!

A program elején a sátánista és LMBTQP-barát Lady Gaga, táncosok gyűrűjében a rakparton énekelte el Zizi Jeanmaire “Mon Truc En Plumes” című dalát, később a leghallgatottabb francia énekes Aya Nakamura (aki szintén nigger) is szórakoztatta a közönséget, majd vízen úszó pontonra helyezett hangszerén kísérte Sofiane Pamart zongoraművész Juliette Armanet-t popénekesnőt, aki a kereszténygyalázó John Lennon Imagine-jét adta elő.

Van itt minden. Kékre festett, nőnek öltöző, szakállas “férfi”, vergődő transznemű és lefejezett arisztokrata nő, utalva a Francia Forradalom kegyetlen időszakára.

Közelebbi kép a fajilag behatározhatatlan, kék rettenetről.

A fáklyát a fantomtól Zinedine Zidane vette vissza, a spanyol Rafael Nadalnak adta át, aki Serena Williams, Nadia Comaneci és Carl Lewis társaságában motoros hajón vitte a Tuileriák kertjének közelébe. Ott Amélie Mauresmo vette át, a Louvre udvarában pedig Tony Parkerhez csatlakozott, majd három parasportolóval futottak tovább. Később további olimpiai bajnokok juttatták el együtt a fáklyát az útja végére, ahol az egyformán háromszoros olimpiai bajnok atléta Marie-José Pérec és cselgáncsozó Teddy Riner gyújtotta meg a lángot, amely egy hőlégballonon a magasba emelkedett.

Nem sok köze van a versenymalacnak a sportokhoz…

A lángot is két ősfrancia vitte:

Marie-José Pérec és Teddy Riner gyújtotta meg az olimpiai lángot
A drogos nigger Snoop Dogg is vitte a fáklyát.
A fejjel lefelé fordított olimpiai zászló elég bajjós.

Már sehol sem kikerülhető az LMBTQP – Egy drag queen fogja Párizs utcáin végig vinni az olimpiai Lángot

Franciaország tisztogatja utcáit az olimpia miatt – akkor már ki is rakhatnák az országból a migránsokat

Pedofilt indít az Olimpián Hollandia

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)