Nem hagyják békén a gyerekeket a buzik: Továbbra is terjeszteni akarják a Meseország Mindenkiét

A méltán hírhedt Meseország Mindenkié című LMBTQP mesekönyv kiadója is részt vett azon a pikniken, amit az USA nagykövete szervezett az idei Pride alkalmából.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az eseményen David Pressman, az Egyesült Államok nagykövete ezúttal is azzal támadta a budapesti kabinetet,

  • hogy annak családpolitikája ijesztő;
  • hogy a parlament által és egy referendum keretében megerősített gyermekvédelmi törvény tartalma telis-tele van visszásságokkal;
  • hogy idehaza összemossák a homoszexualitást a pedofíliával;
  • s hogy összességében Magyarországon az LMBTQP-közösség tagjai fokozódó támadás alatt állnak.

Ezek az állítások a Labrisz Leszbikus Egyesület rendezvényein is gyakorta elhangzanak, és az idei Pride hetén sem mondtak le a gyerekek érzékenyítésére irányuló genderpropaganda terjesztéséről. A kiadó például továbbra is erőlteti a Meseország mindenkié című érzékenyítő mesekönyv terjesztését a gyerekek körében, sőt meseíró kurzust, illetve pályázatot is kiírtak az LMBTQP-kisebbség elfogadtatása érdekében.

A Labrisz és a szervezők nem kerteltek a workshop célját illetően, nyíltan bevallották: tabuk nélkül, de bújtatottan, például egy mesén keresztül szeretnék bevinni az LMBTQP-propagandát az iskolába (a nem hagyományos nemi szerepek propagálását), akár alsós diákokhoz is.

De hogy mit is értenek a nem hagyományos nemi szerepek alatt? Ennek megítélését pedig a pályázókra bízzák, azonban azért hoznak példákat: LMBTQP-emberek, nem fehér bőrűek, nem keresztények, menekültek, mélyszegénységben élők, testi fogyatékossággal/mentális zavarral élők, idősek, határon túliak, alkoholbetegek, börtönviselt szülők gyerekei; és így tovább. Ha kicsit olvasunk a sorok között, akkor itt is átjön a baloldal gusztustalansága, ahogy a határon túliak, a fogyatékosok vagy az idősek problémái közé becsempészik a buzipropagandát, a vallásellenességet vagy a fehérellenességet, mintha azokkal egyenértékűek lennének.

Nem engedhetjük meg, hogy azt higgyék ez a normalitás – Idén is kiálltunk az LMBTQP ideológia ellen

Elvennék a jövőt – A Pride vonaglás margójára

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)