Elvennék a jövőt – A Pride vonaglás margójára

A mai napon kerül vagy került sor (függően attól, olvasónk mikor találkozik cikkünkkel) a deviánsok vonaglására Budapesten. A 444 cikkében több fontos dologról vallomást tett, melyekről az LMBTQP támogatók sokszor propagandaelemként  szoktak hivatkozni. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Budapest Pride előtt cikket közölt a 444, melyben többek között az LMBTQP-lobbi eredményeit tüntették fel. Hogyan is néznek ki ezek az eredmények?

“2023-ban ötödik éve kordonok nélkül szervezték a Budapest Pride felvonulást, ráadásul tavaly először biztonsági beléptetőpontok sem voltak, köszönhetően annak, hogy az ellentüntetők száma évről évre csökken” – írja a balliberális portál. A valóság kicsit másképpen néz ki, hiszen bár fizikai kordonokat nem állít a rendőrség, a vonaglás idejére minden keresztutcát lezárnak, ezáltal a 200m-es körzetükbe sem lehet kerülni a deviánsoknak. Az élőerővel alkotott kordon ugyanolyan, mintha rácsok közé lennének szorítva, de a rendőrség és az állam engedményeinek “köszönhetően” kiváló kommunikációs lehetőséget kaptak. Mi a helyzet a csökkenő ellentüntetésekkel? Természetesen ez is egy ferdítés. A rendőrség (a kormány) miután őket védelmezi évről-évre, büntetőeljárások tucatjait harcolták ki hazafiak ellen, -melyek többször koncepciós eljárások képét öltik-, így nyilván egyre kevesebben mennek ki az utcára. A “gyűlöletbűncselekmény” napjainkra a deviánsok varázsszavává vált.  Emellett azért sincs ellentüntetés, mivel azokat rendre betiltják, (mint minden évben van rá példa,) és csak olyan helyekre engedélyezik őket, ahol gyakorlatilag nem láthatóak az ellentüntetők, a már korábban említett rendőrkordonok mögé.

A vonagláson résztvevők száma is folyamatosan nő, mely egyébiránt az LMBTQP-turizmusnak a következménye is, miszerint a deviánsok nem csak a “hazai”, hanem egyéb prájdokon is részt vesznek.

Elismeri a 444 azt is, hogy egyre jobban emelkedik a buzeránsoknak a száma, de szerintük ez a “láthatóság” következtében tapasztalható, nem pedig azért, mert a lobbisták agymosást végeznek, trendivé tették és egy céltalan generáció szerencsétlenebb része így hívja fel magára a figyelmet. Summázva mindezt? Igenis működik a buzivá nevelés…

Bukott Anna: A Pride a diadal ünnepe

(444 nyomán Szent Korona Rádió)