Álmostáltos Kubínyi az őrület határán a Trianon Felvonulás miatt

Kubínyi Tamás levélben fenyegeti a Trianon Felvonulás szervezőit, hogyha nem írják át a rendezvény nevét a kedvéért meghatározott időpontig, akkor majd jól foglalkozik ezzel a zugtévéjében (Álmos Király Televízió), de ha mégis átírnák, akkor csatlakozik a gittegyleteivel a rendezvényhez. Miután a főszervező kinevette a zsarolási kísérletnek is nevetséges felvetését és elküldte ahogy kell jó messzire, tényleg készített egy adást erről a borzalmasan komoly helyzetről, amiben viszont csak magáról sikerült kiállítania a szegénységi bizonyítványt. 

Felmerül a kérdés természetesen, hogy miért foglalkozunk ilyen nevetséges ügyekkel? Őszintén megmondva, mi sem értjük, hogy hogyan szaladgálhat ennyi beteg elméjű köreinkben, és valóban senkit sem érdekelne a diliházba való színjáték, azonban sajnos Kubínyi Tamás elvileg egy elismert médiaszereplő volt, egy olyan valaki, akinek volt szava. Az ügy jól bemutatja hogyan válik valaki egy viszonylagosan elismert személyből egy nevetséges, paranoid, frusztrált, őrültségeket összehordó, okoskodó és teljesen rosszindulatú, zugtévén 2 órás agymenéseket készítő komolytalan és súlytalan figurává. Sajnálatos.

Kubínyi Tamás problémája a Trianon Felvonulással, hogy az nem június 4. 16:30 perckor van, hanem június 5-én este, és ez így megvezeti a magyarságot, hiszen mindenki tudja, hogy Trianon június 4-én, 16:30 perckor van. Kilátásba helyezte már a levelében, hogy mindenki komolytalan és nevetséges, aki csatlakozik a felvonuláshoz az ő meglátása szerint. Az nem zavarja az álmostáltos tévést, hogy immáron 19. alkalommal (tehát 19 éve!) mindig hétvégén szervezi a HVIM a felvonulását, hogy 4-én mindenki a helyi megemlékezéseken tudjon részt venni és hétvégére egy komolyabb erő tudjon összegyűlni Budapesten. Egyébként Kubínyi logikáját követve és az ő elmebeteg szintjére lesüllyedve, pont ő az, aki súlyosan megtéveszti a magyarságot, hiszen nem 16 óra 30 (harminc!) perckor, hanem 16 óra 32 (harminckettő!) perckor írták alá Trianonban a békediktátumot 🙂 Tehát, ha a szervezők engedtek volna a követelésének, akkor is “megvezették” volna a magyarságot az ilyen futóbolondok szerint, mert a 16:30-as időpont sem helytálló. Erre figyelmeztették is a videója alatti hozzászólásokban, ő azonban rendre törli a neki nem tetsző hozzászólásokat, így pillanatok alatt sikerült elég sok felháborodott hozzászólást is törölnie, ám néhány hozzászólás alatt fergeteges kommentelés alakult ki a néhány, szintén “érdekes” logikájú álmoshívővel. Kedvenc felvetésünk, hogy aki nem június 4. 16:30-kor “ünnepel”, az hazaáruló. Ilyen szintű érveléssel nehéz vitába szállni.

Az adásban egyébként elgurul még jobban Kubínyi gyógyszere. A szervező Barcsa-Turner Gábort és a szervezetet gyakorlatilag leügynöközi, miszerint a beszédek elmaradása a titkosszolgálatok parancsára történik, és további hazugságokat állít mind a vármegyés vezető személyéről, mind a HVIM-ről (csupa olyanokat, amik már ezerszer meg lettek cáfolva). Arra amúgy van esze, hogy ezeket a rágalmat úgy tegye meg, hogy ne legyenek perelhetőek (például “azt írják róla, hogy náci, fajgyűlölő, antiszemita”).

Ha kíváncsi az Álmos Király Televízió legcsodálatosabb adásaira, akkor tekintse meg azt ide kattintva, amikor a legelmebetegebb “echelotanú” Molnár F. Árpáddal készített interjút teljesen komolyan. Hogy ki Molnár F. Árpád, akivel teljesen komolyan leül beszélgetni Kubínyi?! Ő volna az. No comment, zsák a foltját:

Ha Önnek is fontos az együttes kiállás és nem jelent akkora problémát, hogy a budapesti felvonulás nem 4-én, hanem 5-én, pénteken van, akkor találkozunk 16:30 HELYETT 19:00-kor a Hősök terén 🙂

(Szent Korona Rádió)

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)