A román sovinizmus célba vette Morvai Krisztinát

42296_bogdanel

Bogdan Diaconu legderekabb román, ismét nem volt rest klaviatúrát ragadni és egy jó nagyot terroristázni. A román média és hatóságok közös hazugságelmélete jó alapot szolgál Diaconu úrnak, akinek jelen esetben Dr. Morvai Krisztina és Dr. Gaudi-Nagy Tamás székelyföldi látogatása miatt akadt ki a soviniszta Geiger-Müller számlálója.

Eszmefuttatásában mozgalmunkat és a Jobbik tevékenységét „méltatja”, ugyanakkor nem érti, hogy a román hatóságok miért engedték be a Nagy Románia mioritikus földjére ezeket a „terrorista pártolókat”. Minden bizonnyal a tisztelt Diaconu úr nincs tisztába azzal az igazsággal, hogy Beke István és Szőcs Zoltán ártatlanul van fogságban és azért vannak bezárva, mert néhányan úgy érezzenek a román hatósági szervek vezetői közül, ahogyan Ő.

Ami pedig Morvai asszonyt és Gaudi urat illeti, példát mutatnak emberségből és abból, hogy a jog erejével felvértezve, hogyan kell harcolni az elnyomás, diszkrimináció, sovinizmus és az igazságtalanság ellen.

Gaudi Nagy Tamás és Morvai Krisztina (8)
Gaudi Nagy Tamás és Morvai Krisztina

Sajnos van még lejjebb is mint az említett nemzetféltő Diaconu szintje, ugyanis siránkozását átvette egy romanicablues.wordpress.com nevű oldal, ami kimeríti a gyalázkodás és sovinizmus fogalmát. Röviden, süt belőle a gyűlölet. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Reméljük, hogy a román médiafogyasztók között vannak, olyanok, akik nem ülnek fel erre az uszításra. Mi mindenesetre ott leszünk a jogvédők fórumán, Kézdivásárhelyen és Marosvásárhelyen, mert tudjuk és érezzük, hogy az igazság mellett vagyunk, főként akkor tudatosul ez bennünk, amikor a soviniszta torkokból árad a beteges gyűlölet!

Végezetül Diaconu úrnak csak annyit üzennénk, hogy nyugodjon le, Románia szerencsére még nem Észak Korea és az emberjogi törvények erre az országra is érvényesek!

(Székelyföld nem Románia!-SZKR)

3435 Total Views 3 Views TodayBejelentkezés

Kövess minket!