A román sovinizmus célba vette Morvai Krisztinát

Bogdan Diaconu legderekabb román, ismét nem volt rest klaviatúrát ragadni és egy jó nagyot terroristázni. A román média és hatóságok közös hazugságelmélete jó alapot szolgál Diaconu úrnak, akinek jelen esetben Dr. Morvai Krisztina és Dr. Gaudi-Nagy Tamás székelyföldi látogatása miatt akadt ki a soviniszta Geiger-Müller számlálója.

Eszmefuttatásában mozgalmunkat és a Jobbik tevékenységét „méltatja”, ugyanakkor nem érti, hogy a román hatóságok miért engedték be a Nagy Románia mioritikus földjére ezeket a „terrorista pártolókat”. Minden bizonnyal a tisztelt Diaconu úr nincs tisztába azzal az igazsággal, hogy Beke István és Szőcs Zoltán ártatlanul van fogságban és azért vannak bezárva, mert néhányan úgy érezzenek a román hatósági szervek vezetői közül, ahogyan Ő.

Ami pedig Morvai asszonyt és Gaudi urat illeti, példát mutatnak emberségből és abból, hogy a jog erejével felvértezve, hogyan kell harcolni az elnyomás, diszkrimináció, sovinizmus és az igazságtalanság ellen.

Gaudi Nagy Tamás és Morvai Krisztina (clicks: 14)
Gaudi Nagy Tamás és Morvai Krisztina

Sajnos van még lejjebb is mint az említett nemzetféltő Diaconu szintje, ugyanis siránkozását átvette egy romanicablues.wordpress.com nevű oldal, ami kimeríti a gyalázkodás és sovinizmus fogalmát. Röviden, süt belőle a gyűlölet. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Reméljük, hogy a román médiafogyasztók között vannak, olyanok, akik nem ülnek fel erre az uszításra. Mi mindenesetre ott leszünk a jogvédők fórumán, Kézdivásárhelyen és Marosvásárhelyen, mert tudjuk és érezzük, hogy az igazság mellett vagyunk, főként akkor tudatosul ez bennünk, amikor a soviniszta torkokból árad a beteges gyűlölet!

Végezetül Diaconu úrnak csak annyit üzennénk, hogy nyugodjon le, Románia szerencsére még nem Észak Korea és az emberjogi törvények erre az országra is érvényesek!

(Székelyföld nem Románia!-SZKR)