Súlyosan fogyatékos 4 éves örökbefogadott kislányát erőszakolta meg az LMBTQP propagandista

Egy prominens francia LMBTQP-aktivistát letartóztattak mivel egy súlyosan fogyatékos kisgyermeket szörnyű szexuális és fizikai bántalmazásnak vetett alá. A 32 éves Pierre-Alain Cottineau-t szeptember 23-án tartóztatták le, miután egy tunéziai nyaralásról visszatérve leszállt a nantes-i repülőtéren. Mint látható nem elszigetelt esetekről van szó, hiszen szinte napi szinten szembejönnek hasonló hírek, ugyanis ez az LMBTQP valódi arca. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Cottineau Loire-Atlantique régióban jól ismert volt politikai aktivizmusáról, amely magában foglalta az LMBTQP közösség, a fiatalok (látjuk…) és a migránsok védelmét. 2021-ben a La France Insoumise (LFI) nevű baloldali politikai párt színeiben indult a megyei választásokon, amely kemény „zéró tolerancia” politikát folytat a tagjai körében a „szexista, rasszista, antiszemita vagy LMBTQP-fóbiás megjegyzésekkel vagy viselkedéssel” szemben.

Cottineau-t 2018-ban a Szivárvány Menedék (Le Refuge Arc-en-ciel) elnökévé választották, és ő volt a házigazdája a közösség első „fórumának” a homofóbia és transzfóbia elleni küzdelem érdekében.

Cottineau, aki hivatásos ápoló és családsegítő, több aktivista szervezet társalapítója, köztük az Oudon Szolidaritás és Kölcsönös Segítség Kollektíva, valamint az LMBTP Ancenis Egyesület (EsAc). 2022 óta az Ancenis-Saint-Géréonban évente megrendezett buzivonaglás szervezésében is közreműködik.

A FranceBleu-nek adott interjúban Cottineau az LMBTQP-közösség tagjaként azonosította magát, és kijelentette: „Láthatatlanságban szenvedünk. Ez a séta azért van, hogy az emberek megértsék, hogy az LMBTQI+ emberek a [francia] vidéken is léteznek”.

Aggasztó, hogy Cottineau „kiszolgáltatott népességcsoportokkal” foglalkozó, elismert múltja hozzájárulhatott ahhoz, hogy nevelőapaként engedélyt kapjon, ami megkönnyítette a fogyatékkal élő kisgyermek megerőszakolását.

Cottineau 2023. december 1-jén kapott engedélyt a gyermekjóléti szolgálatoktól arra, hogy nevelőszülő legyen, kifejezetten 6 év alatti gyermekeket kérve. Aljasságát valószínűleg már ekkor eltervezte. 2023. december 7-én gyorsan találtak neki egy 4 éves, fejlődésben akadályozott kislányt, akit aztán közvetlenül az ő otthonában helyeztek el.

2024. szeptember 13-án a Kiskorúak Hivatala, a francia nemzeti rendőrségen belül újonnan létrehozott, a gyermekek elleni erőszak elleni küzdelemmel foglalkozó részleg, tudomást szerzett arról, hogy a Telegramon keresztül pornográf videókat terjesztettek gyermekek szexuális zaklatásáról. A nyomozókat egy szomszédos ország hatóságai riasztották, akik gyanították, hogy a videón szereplő fiatal áldozat francia állampolgár.

A nyomozók azonnal munkához láttak, hogy a videóból kiderített néhány adat segítségével azonosítsák a gyermek tartózkodási helyét. A kulcselem: egy orvosi ágy, amely a videón látható volt. Egy héten belül a nyomozóknak sikerült megtalálniuk a gyermeket az ágy pontos modelljének forgalmazási csatornáját követve.

Cottineau otthonába érve a rendőrség megtudta, hogy a gyermek kórházi kezelése után Tunéziába utazott nyaralni.

Szeptember 23-án Cottineau-t letartóztatták a repülőtéren, miután megérkezett a Tunéziából érkező járatával. A rendőrségi kihallgatáson beismerte, hogy szexuálisan és fizikailag bántalmazta a kisgyermeket, és a videókat pedofil hálózatokon keresztül terjesztette Franciaországban.

Az őrizetben Cottineau pedofilnak vallotta magát. Azóta vádat emeltek ellene nemi erőszak, kínzás és kegyetlenkedés miatt.

A nyomozók jelenleg azon dolgoznak, hogy megállapítsák, vannak-e további áldozatok, és Cottineau továbbra is őrizetben marad a meghallgatásra várva. Életfogytiglani börtönbüntetés vár rá, ha elítélik.

Örökbefogadott fiúkat erőszakolt az amerikai “Apa” és “Apu” – Más homoszexuálisoknak is áldozatul vetették őket

(Reduxx nyomán Szent Korona Rádió)