Nem tartották fogva a 15 éves lányát jogosan védő apát, aki elütötte a pengével erőszakoskodó támadót

Az év elején Kerepesen történt esethez merőben hasonló dolog történt hétvégén Vácon. Egy 15 éves lányt akart megerőszakolni Vácon egy drogos bűnöző, de szerencsére nem sikerült neki. Megkapta azonban a jussát, amikor az áldozat apja rátalált, aki kérdezés nélkül elütötte a férget. A gázoló elmondása szerint nem volt szándékos, amit tett, de ha szándékos is volt, senki nem ítélheti el jogos tette miatt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Pest vármegyei településen mindenki a hétvégén történtekről beszél. Szombaton bolydult fel a város élete, amikor egy lányát védelmező apa egy Opel Astrával elgázolt egy “járókelőt”, majd félmeztelenül kipattant a kocsiból, kezében egy baltával és fenyegetni kezdte az “áldozatot”. Azóta kiderült, hogy az elütött ember nem sokkal korábban meg akarta erőszakolni az autós lányát, a 15 éves Stefániát. A lány azóta sem tudta kiheverni sem az akkor történteket, sem azt, hogy édesapját is elvitték a rendőrök, még most is sokkos állapotban van.

– A férfi egy pengét szorított Stefánia torkához, ezzel akarta kényszeríteni

– mesélte a lány párja, Krisztián, aki azóta is kedvese mellett van minden percben, hogy tartsa benne a lelket.

Nagyon bátran viselkedett, mert sikerült kikeverednie a helyzetből és amikor már nem volt ott a sniccer a torkánál, azonnal elmenekült. Hozzám rohant, nekem mondta el először, mi történt.

Miközben értesítették a lány édesapját, Krisztián lement az utcára és meg is találta az agresszív elkövetőt. Próbálta szóval tartani, de nem árulta el, hogy ő a megtámadott lány barátja, csak hétköznapi dolgokról kérdezgette: mit csinál itt, hová megy.

Az elgázolt férfi súlyosan megsérült, kórházba vittékA jogosan felbőszült apa tagadja, de a rendőrök szerint szándékosan gázolt, a kezében pedig egy baltát szorongatott

Ha tudta volna, hogy ki vagyok, biztosan azonnal elmenekül, így egy ideig még a helyszínen tudtam marasztalni. Biztos vagyok benne, hogy drogot fogyasztott, vérben úsztak a szemei és nagyon furcsa szag áradt belőle.

Végül megérkezett Stefánia édesapja autóval, bár addigra a férfi már odébbállt, így Krisztián már nem is látta, mi történt ezután. Később azonban beszélt Stefánia édesapjával, aki rajta keresztül a Blikknek elárulta: nem akarta elgázolni a férfit, de akárhogy is van minden jóérzésű apa hasonlóképp cselekedne a helyében.

– Meg kellett védenem a lányomat, de nem akartam elütni a támadót 

– üzente a fiatalemberrel az édesapa, aki valóban borzasztóan feldúlt volt amikor megtudta, hogy Stefániát támadás érte, de állítja, nem akart bajt csinálni.

Megláttam, ahogy megy az utcán, próbáltam utolérni, aztán valahogyan a kocsi elé esett. A Csirketelep nevű környék, ahol ez történt a város legrosszabb része, olyan, mint Budapesten a Hős utca. Rengeteg támadás, rablás van errefelé, az egészet fel kellene számolni, hogy ne eshessen meg soha többé hasonló.

Az apát ugyan az eset után bevitték a rendőrök, de hétfőn már szerencsére otthon volt, szívből reméljük nem kap semmiféle büntetést, amiért megvédte lányát és még kitudja hány fiatalt egy perverz drogostól. Az elgázolt férfi súlyos sérülésekkel kórházban fekszik, a Pest vármegyei rendőr-főkapitányság rendőrség pedig eljárást indított, gyilkossági kísérlet illetve szexuális erőszak kísérlete miatt.

Hónapokon át erőszakolta a nála élő család 9 éves gyermekét egy elmebeteg pedofil

https://szentkoronaradio.com/blog/2024/02/07/ujra-megvedene-a-lanyat-az-apa-aki-sniccerrel-vagott-nyakra/

(Blikk nyomán Szent Korona Rádió)