A svájci jobboldal nem akar sátánista Euróvíziót – Népszavazással gátolnák meg a megszervezését

Konzervatív csoportok kijelentették, hogy megakadályozzák Svájcot a jövő évi Eurovízió megrendezésében, kikényszerítve a költségvetési népszavazásokat a lehetséges rendező városoktól, mondván, hogy a dalverseny propaganda esemény, amely ünnepli a sátánizmust és az okkultizmust

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az Eurovíziós Dalfesztivál manapság inkább politikai és ideológiai viták miatt kerül a figyelem középpontjába, mint sem a produkciók színvonala miatt.

Egy svájci konzervatív párt megelégelte ezt, a Svájci Szövetségi Demokratikus Unió (EDU)  népszavazásokkal kívánja megakadályozni Zürich, Genf, Bern és Bázel városainak pályázatait a fesztivál megrendezésére. Svájc a tavalyi évben nyerte el a rendezési jogot, miután a svájci „nembináris” énekes, Nemo nyerte a versenyen. Az EDU bejelentette, hogy az ország közvetlen demokráciára épülő rendszerét kihasználva próbál majd nyomást gyakorolni a pályázókra.

A Eurovízió egy borzalmas propagandaesemény

– áll a párt keddi közleményében.

„Egy olyan ország, amely színpadot biztosít egy ilyen undorító szemétnek, nem az imázsát emeli, hanem csupán saját szellemi hanyatlását mutatja be” – tették hozzá. A párt egyik vezető politikusa szerint az egyik legnagyobb probléma az, hogy a dalfesztivál népszerűsíti vagy legalábbis megtűri az okkultizmust és a sátánizmust.

Célba ért az LMBTQP-lobbi: egy “nembináris” nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált

Eurovízió: szexizmus és sátánizmus

( Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)