Célba ért az LMBTQP-lobbi: egy “nembináris” nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált

De persze se az ukrán, se a cionista izraeli induló nem maradt le a dobogóról. Csak meg ne haragudjon a világ, ha nem azt csináljuk birkafejjel, mint amit a propaganda diktál…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A svájci Nemo nyerte meg a svédországi Eurovíziós Dalfesztivált The Code című dalával. Nemo lett a verseny történetének első nembináris győztese, elmondása szerint a dala is az identitás megtalálásáról szól. Bár maga a dal is akkora káosz, mint ami ennek a lénynek a fejében van az identitása okán: egy opera és a hip-hop hibridjéből összeálló dalt énekelt.

A közönségszavazást vezető Horvátország a második helyen végzett a Rim Tim Tagi Dim című fergeteges bulihimnusszal. De nehogy lemaradjon a propaganda – a harmadik helyre Ukrajna futott be, Franciaország lett a negyedik, az izraeli induló pedig az ötödik helyet szerezte meg. Azt mondanunk sem kell, hogy a francia induló egy néger volt…

Az 1974-es ABBA győzelemtől eljutott idáig a világ: még csak buzeránsnak sem mondható, beazonosíthatatlan nemű lény nyeri el a tetszését a közönségnek. Ez magának a versenynek és a szavazó egyéneknek is a minősíthetetlenségét mutatja. Sajnos a nyugati LMBTQP propaganda célba ért.

A győztes lény arról beszélt, hogy kiáll a béke és az emberi méltóság mellett. Azzal, amit művel, gyakorlatilag sárba tiporja a tradicionális embert méltóságával együtt. Megérett a világ a pusztulásra!

Kelet-Európa is halad a pusztulás felé, csak lassabban: Queer előadót küldenek a litvánok az Eurovízióra

Eurovízió: szexizmus és sátánizmus

(Hvg.hu nyomán Szent Korona Rádió)