Eurovízió: szexizmus és sátánizmus

A 68. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjére kedd este került sor a svédországi Malmőben. Hogy a kollektív Nyugat mennyire mélyre süllyedt, az a harmadosztályú Eurovíziós Dalversenyen élesen tetten érhető. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A már nem létező esztétikai és etikai határok primitív módon történő átlépéseiben, a káosz és az anarchia keresésében élen áll a kulturálisnak nevezett rendezvény.

Finnország: Szandállal és zoknival a testszínű alsónadrágban: Nincsenek szabályok

Finnország a verseny kapcsán egy nagyon kínos, ezúttal a férfiasságot alulról meghaladó, túlfűtött, szexualizált számmal rukkolt elő: “No rules”, kiabálta a színpadon egy ismert finn DJ, a “DJs Windows95man”.

Egy majdnem meztelen, kövér finn férfi őrültként tombolt a színpadon, miközben a férfiasság utolsó maradványait folyamatosan különböző kreatív módon – hol kamerával, hol egy mappával, hol go-go tánccal – takargatta.

Közelebbről szemügyre véve azonban megdöbbenve vette észre, hogy a “Windows 95man”, amire állandóan ígérgette, hogy hasonlítani fog, egy kifordított testszínű bugyi volt.

Írország: “Koronázd meg a boszorkányt” “fegyverszünet” helyett.

A korábban katolikus-konzervatív fellegvárként ismert Írország is igyekezett lerázni magáról ezt a avíttnak tartott képet a kultúra megszüntetésének szellemében, sátáni eszközökkel: A 31 éves ír-svéd énekesnő, Bambie Thug boszorkányos öltözéket választott a “Doomsday Blue ” című számához.

A legnagyobb abszurdumot pontosan az ő performansza adja, hiszen nem adhatta elő azt teljes egészében. Nem, nem a hagyományaira büszke, a sátánista boszorkányságot elvető hozzáállás kerekedett felül a szervezőkön. Hanem, kiválóan láthatjuk, mennyire elfajult a kollektív Nyugat a háborús cenzúra irányába: Bambie Thug eredetileg a “tűzszünet” és a “szabadság” szavakat akarta a testére festeni és élőben előadni. De ez túl sok volt az EU-val szövetséges szervezőknek. Pedig a szavakat a kora középkori ír Ogham-írással kellett volna írni. Bambie Thug nem az ukrajnai háború befejezésére akart felszólítani, hanem a Gázai övezetben kialakult helyzetre akarta felhívni a figyelmet.

“Az írás, amely Bambie Thug testén jelent meg a főpróbák alatt, megsértette a verseny szabályait, amelyek célja, hogy megvédjék a rendezvény politikamentes jellegét.”

– közölték a szervezők, miközben a balliberális mainstreamnek állandó platformot biztosít évek óta a rendezvény.

Egyébként Bambie Ray Robinson, akinek művészneve Bambie Thug, nem binárisként azonosítja magát. Bambie egy ír énekes-dalszerző, aki “kiváló divatstílusáról és egyedi zenei műfajáról ismert” – írja a liberális média.

Kelet-Európa is halad a pusztulás felé, csak lassabban: Queer előadót küldenek a litvánok az Eurovízióra

(Unser Mitteleuropa és Vadhajtások nyomán Szent Korona Rádió)