A deviánsok javára módosíttatta a a csalad.hu-t a Háttér Társaság

A Háttér Társaság közérdekű bejelentését elfogadva a csalad.hu oldalon a családi pótlékra jogosultak köre kiegészült a bejegyzett élettársakra utalással, így a tájékoztató immár LMBTQP-baráttá vált. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A külföldről finanszírozott, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő LMBTQP ügynökszervezet a csalad.hu honlapot fenntartó Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft.-hez fordult közérdekű bejelentéssel. A honlapon a családi pótlékról szóló tájékoztató a családi pótlékra való jogosultság körében felsorolta, ki tekinthető szülőnek. A házastárs mellett azonban nem tett említést a bejegyzett élettársakról, bár a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló 2009. évi XXIX. törvény utalószabálya ezt megkívánná. Beadványukban azzal érveltek, hogy a korábban működő Egyenlő Bánásmód Hatóság határozata szerint, ha egy állami szerv az általa közzétett tájékoztató anyagokban nem tünteti fel, hogy valamely kedvezmény vagy jogosultság a bejegyzett élettársakat is megilleti, szexuális irányultságon alapuló közvetlen hátrányos megkülönböztetést valósít meg. Az egyenlő bánásmód követelményét valamennyi közszolgáltatást ellátó szervezetnek be kell tartania, a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. sem kivétel ez alól. Röviden: a propaganda ellenére az élet számos területén az LMBTQP-lobbi diktál.

A beadványban a Háttér Társaság kívánta a tájékoztató kiegészítését egy általános utalással a bejegyzett élettársakra, vagy a házastárs mellett mindenhol nevesítsék külön a bejegyzett élettársakat is. A honlap üzemeltetője ezt követve kiegészítette a tájékoztatót a következő mondattal: „(a) családi pótlékra való jogosultság során a bejegyzett élettársakra a házastársakra vonatkozó szabályokat kell alkalmazni”. Ezzel a tájékoztató a BÉK-ről szóló törvénnyel összhangban a helyes információt tartalmazza: a bejegyzett élettársakat – köztük a deviánsokat – a házastársakkal azonos módon megilletik a szociális juttatások.

A Háttér Társaság kilobbizta: Nem lehet kizárni a buzikat az örökbefogadásból

Tovább bomlaszt a Háttér Társaság – Elérték, hogy a deviáns pároknak is járjon a GYED

 

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)