Toroczkai szerint valójában a Nemzeti Tömörülés nyert, és jakobinus diktatúra van Franciaországban

Angol nyelvű bejegyzésben reagált az X-en Toroczkai László a franciaországi választásokra. A Mi Hazánk elnöke szerint tény, hogy a voksolást a Nemzeti Tömörülés nyerte meg.

„Tény, hogy az RN (Nemzeti Tömörülés) megnyerte a választásokat. És ha csak a valódi franciák szavazatait nézzük, akkor is többnyire ők nyertek” – kezdte bejegyzését az X-en Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke. Szerint a probléma csak az, hogy a „legcsodálatosabb demokráciának” kikiáltott Franciaországnak

valójában a legdiktatórikusabb választási rendszere van, amely nem engedi a nép akaratát győzedelmeskedni.

Mint bejegyzésében megjegyezte, ma is jakobinus diktatúra van. Toroczkai szerint tévednek azok, akik azt hiszik, hogy Franciaország hamarosan iszlám kalifátussá válik. „Valójában ateizmus, szodoma és anarchia lesz, vörös rongyokkal, vérben gőzölgő vérrel, ahogy a jakobinusok szeretik” – írta a politikus. Szerinte az igazi hatalmasok pedig a háttérben fognak ülni. „Cirkusz a népnek, diktatúra a pénzbirodalom irányítóinak, akiknek öntudatos nemzet helyett anarchiára és féktelen csőcselékre van szüksége” – zárta helyzetértékelését.


(Magyar Jelen)

Toroczkai László a tradíciók és kultúrák védelméről, Kárpátaljáról és a jövőnkről értekezett évértékelőjén

Negatív fordulat: harmadik helyre csúszott vissza Le Pen pártja