Gusztustalan problémára gusztustalan megoldás: Gender órákon kell résztvenniük a spanyol diákoknak, akik AI pornót generáltak osztálytársaikról

Egy spanyol iskolában a 15 éves diákok pornográf felvételeket generáltak a mesterséges intelligencia segítségével az osztálytársaikról. A bíróság szerint a megoldás a gender-elmélet óra.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A rendőrség tavaly kezdett nyomozni az ügyben, miután az extremadurai Almendralejo városában élő szülők arról számoltak be, hogy lányaikról hamisított meztelen képeket terjesztettek a WhatsApp-csoportokon. Az egyik szülő elmondása szerint a lányok rengeteget szorongtak a képek miatt, de nem merték elmondani, mert attól féltek, őket hibáztatják majd. A 13 és 15 év közötti fiúk a lányok profilképeit használták fel, amiket mesterséges intelligencia segítségével meztelen női testekre helyeztek.

A bíróság a próbaidőn túl kiszabta, hogy a fiatalok vegyenek részt a nemek közötti egyenlőség és a gender tudatosításáról, valamint a „technológia felelős használatáról” szóló órákon.

Mesterséges intelligenciával generált meztelen fotókkal zsarolnak pedofilok gyerekeket

Ferenc pápa: A mesterséges intelligencia félelmetes eszköz

(444 nyomán Szent Korona Rádió)