Budapest útjai elestek

Hatalmas fennakadások és torlódások alakultak ki Budapesten, különösen a Nyugati pályaudvar környékén. A közlekedési káosz oka a főpolgármester, Karácsony Gergely által bevezetett forgalomkorlátozások, egyirányúsítások és autósellenes politika, amelyek jelentősen rontották a közúti közlekedés hatékonyságát. Az Útinform és a Budapesti Közlekedési Központ jelentései alapján számos útszakaszon lezárások és sávszűkítések nehezítik az autósok dolgát.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Hatalmas fennakadások, torlódások és lezárások okoztak problémát a közlekedésben Budapesten hétfő reggel. Több olvasónk is jelezte, hogy a Nyugati pályaudvarnál megállt a forgalom.

Az Útinform térképén és a szerkesztőségünkhöz eljutott információk alapján Budapest több területén fennakadásokra és torlódásokra kell számítani. Ha teheti, használja a kötött pályás tömegközlekedési eszközöket.

Forrás: Útinform

Fotó: utinform.hu

A Budapesti Közlekedési Központ információi alapján a következő lezárásokra kell számítani:

  • Baleset történt az Üllői úton befelé a Klinikák előtt a belső sávban.
  • A Budakeszi úton az Irén utca közelében félpályás lezárásra kell készülni egy hosszabb szakaszon, mert burkolatot javítanak. A váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa irányítja.
  • Lezárják a Margit híd járdáját Buda felé a Margitsziget és a budai hídfő között felújítás miatt. A gyalogos és a kerékpáros forgalmat a külső sávba terelik, a közúti forgalom csak a belső sávban haladhat.
  • A Róbert Károly körúton a Rákóczi híd felé a Vágány utca után lezárták a külső sávot burkolatjavítás miatt.
  • A vasúti híd felújítása miatt a XI., Fehérvári úton kifelé a Hamzsabégi út és a Dombóvári út között sávlezárásra készüljenek. Emiatt a Dombóvári útnál nem lehet visszafordulni, illetve balra kanyarodni.

Karácsony autóellenes politikája folytatódik: telerakják trafipaxszal a fővárost

Karácsony örökre lezárná a főváros egyik fő ütőerét

(Index nyomán Szent Korona Rádió)