Magyar Péter embereit a Világgazdasági Fórum képezte ki

Majdan Péter kampánya mögött két háttérember állt, az egyikük startup vállalkozó, a másikuk a bohóc sajtósa – írta meg a Magyar Jelen.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A globalista portál úgy tudja, Farkas Dezső és Seprenyi Anita volt Magyar Péter két fontos segítője a háttérben, utóbbi Magyar személyi asszisztenseként lett ismert, előbbi teljesen a háttérben maradt. A lap

részletesen levezeti kettőjük karrierjét, ami a Világgazdasági Fórum fiatal vezetőknek szóló nemzetközi szervezetében ér össze.

Egészen pontosan a Global Shapers Community nevű civil szervezetben találkozhattak egymással. A Global Shapers a Világgazdasági Fórum égisze alatt, felvételi rendszerben működő, 18-27 éves fiataloknak szóló progresszív helyi szervezkedések hálózata. A honlapjukon van pár példa a projektjeire, Macedóniában például középiskolásoknak tartottak workshopokat a médiatudatosságról.

Seprenyi a saját keresőjük szerint mind a mai napig tagja a szervezetnek, Farkasra viszont már évekkel ezelőtt is egykori segítőként, volt tagként hivatkoztak a különböző szövegeikben. Például “volt kurátorként”, de ettől még ő is rendszeres résztvevője az eseményeknek, 2023-ban is ott voltak mindketten egy beszélgetésen, amelyen Bojár Gábor volt a vendég. (A Tiszát pénzzel is támogató Bojár a Média1-nek azt mondta, konferenciák utáni szokásos csoportképről van szó, nem ismeri a rajta szereplőket – mégis ott kötött ki ő is a Tisza Pártnál, mint a Világgazdasági Fórum által kiképzett másik két szereplő.)

Farkas egyébként igazi rejtőzködő, nevét a Tisza Párt sehol nem tünteti fel. Ő a vállalkozói szektorból érkezett, és Demszky Gábor volt főpolgármester tanácsadójával, Mesterházy Ernővel hozzák kapcsolatba – mutat rá a Telex.

Klaus Schwab másik felfedezettjéről, Seprenyi Anitáról, a 444 azt írja, hogy ő hivatalosan is Magyar személyi asszisztense és sajtósa május óta, ezt a posztot Magyar Mártontól, Magyar Péter testvérétől vette át. Többször látni Magyar Péter mellett, és volt olyan virtuális esemény is, amin ő is ott volt a színpadon.

Vagyis, amikor Magyar Péter korábban azt állította, a kampánya egy “one man show”, akkor (sem) mondott igazat. Az viszont mindenképp forradalmi információ, hogy a háttércsapatának szálai egészen a Világgazdasági Fórumig érnek. Vajon hol van ilyenkor a Szuverenitásvédelmi Hivatal?

Ennyire rosszul viseli Magyar Péter, ha szembesítik a hazugságaival: kiviharzott az ATV stúdiójából

A megszálló szovjetek betörését ünnepli a Munkásőr Emléktásaság

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)