Ennyire rosszul viseli Magyar Péter, ha szembesítik a hazugságaival: kiviharzott az ATV stúdiójából

Botrányba fulladt az ATV Egyenes beszéd című felvétele hétfőn. Rónai Egon műsorvezető egy váratlan ajándékkal készült Magyar Péternek, a Tisza Párt alelnökének, aki nem sokkal ezután kiviharzott a stúdióból.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Tisza Pár vezetője az ATV Egyenes beszéd című műsor vendége volt hétfőn. Rónai Egon egy váratlan ajándékot adott át Magyar Péternek. A csatorna egy hosszú dokumentumban gyűjtötte össze, hogy az elmúlt időszakban összesen hányszor foglalkoztak a Tisza Párt alelnökével, valamint hányszor hívták meg vendégként, amit nem fogadott el. Magyar Péter múlt hét pénteken is szerepelt az ATV-ben, ahol a propaganda jelzővel illette a csatornát, majd többször is kitért a tulajdonos személyére, Németh Sándorra.

Magyar Pétert váratlanul érte Rónai Egon ajándéka, ezért ismét éles kritikával illette az ATV tulajdonosi körét. A műsorvezető arra kérte a Tisza Párt vezetőjét, hogy „fejezze be ezt a kutyakomédiát”. Az adásból egy perc sem telt el, amikor Magyar Péter levette a mikroportját, majd szó nélkül kiviharzott az élő adásból.

Reagált a csatorna

“Magyar Péter az elmúlt hetekben többször is nyilvánosan azzal vádolta az ATV-t, hogy nem hívtuk a műsorainkba. Ma az Egyenes beszédben az ezt cáfoló bizonyítékokat tartalmazó dossziét adtuk át a Tisza párt alelnökének. Sajnáljuk, hogy így reagált, ennek ellenére, ahogy eddig, ezentúl is várjuk a műsorainkban.”

Mint írták, az ATV sms-ekkel, e-mailekkel tudja cáfolni Magyar Péter kijelentéseit, akit folyamatosan meghívtak a televízió szerkesztői különböző műsorokba. A mai szereplése előtt egy héttel ugyanígy az Egyenes beszéd vendége volt, előtte egy héttel pedig a Heti Naplónak adott 40 perces interjút, és a nézők kérdéseire is válaszolhatott.

Hozzátették, hogy összesen hat élő adásban szerepelt a kampányidőszak alatt. Emellett a Híradó napi szinten beszámolt Magyar Péter országjárásáról, és atv.hu is szemlézte az összes interjúját, amit a csatornának adott. A portál e-mailes megkereséseire nem reagált, az EP-listavezetők és a fővárosi listavezetők vitájára nem fogadta el a meghívást.

Magyar Péter is megszólalt

A Tisza Párt alelnöke nem sokkal az interjú adásba kerülése után reagált a történtekre. Magyar Péter a Facebook-oldalán azt írta, „a múlt héten történtek ellenére elfogadtam az ATV mai meghívását, mert azt jelezték, hogy a tegnapi politikai földindulásról és a következő lépésekről fog kérdezni a riporter”.

– Sajnos nem ez történt. A műsorvezető, nyilván Németh Sándor csatornatulajdonos, a HIT Gyülekezete vezetője és a Fidesz megbízható kiszolgálója (és fiának, aki a csatorna igazgatója) utasítására valótlanságokat állított, többek között erről, hogy engem hányszor hívtak meg az ATV-be. Pontosan tudom, hogy egy hónapig nem hívtak, mivel az összes sms megvan a telefonomban – írta a politikus.

„Szégyellje magát, mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több, mint 1.340.000 szavazó tegnapi döntésével” – tette hozzá. „Javaslom mindenkinek, hogy messze kerülje el az ATV propagandaműsorait. Ennél még a Hír TV is jobb, mert ott legalább nem hazudják azt, hogy függetlenek – zárta sorait Magyar Péter.

Az önimádó Magyar Péter azt hiszi, hogy mindenki miatta énekli a Tavaszi szelet

(Kuruc.Info nyomán Szent Korona Rádió)