Motorháztetőre kötözött palesztinnal gurultak végig az utcákon izraeli katonák

Nem épp humanitárius módon nyújtottak segítséget a cionista terroristák a sebesült palesztinnak. Persze a Telex rögtön telesírta a médiát a “bezzeg Palesztina” gondolataival, mintha megérdemelnék, hogy ezt tegyék velük…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Vizsgálatot indítanak az Izraeli Védelmi Erőknél (IDF) egy videófelvétel nyomán, amelyen egy sebesült férfi látható egy izraeli katonai terepjáró motorháztetejére kötözve – írta a BBC. Az eset a nem Gázában, hanem a ciszjordániai Dzseninben történt. Izrael elismerte, hogy az eljárás ellentétes az előírásokkal és nem tükrözik az izraeli hadsereg által vallott értékeket.

A cionista hadsereg szerint katonáikra fegyveresek támadtak Dzsinín közelében, tűzharc alakult ki az izraeli katonák és a palesztin csoport között, amelynek tagjaként a lövöldözésben az érintett férfi is részt vett. Az izraeli beszámoló szerint a férfi a tűzharcban sérült meg.

A BBC által Mudzsahed Azmi néven azonosított férfi családja azt mondta, kérték az izraeli katonákat, hogy vigyék kórházba. Ők ennek úgy tettek eleget, hogy a férfit a motorháztetőre kötözték.

„Az utasításokkal és a szokásos eljárási renddel szembemenve vették fel a katonák a gyanúsítottat, a motorháztetőre kötözve.”

„A felvételen látható jelenet nem áll összhangban az IDF által képviselt értékekkel. Az incidenst kivizsgálják és súlyának megfelelően kezelik”

– közölte az izraeli hadsereg, megjegyezve, hogy a férfit eljuttatták a Vörös Kereszthez, ahol ellátást kapott. Bár kételkedünk benne, hogy bármilyen értékrendet is képviselne Izrael az elmúlt fél év cselekedeteit látva…

Fehér zászlót lengető palesztin fiatalokat végeztek ki a cionisták

Izraeli túszokat kerestek a cionisták, több száz halott palesztin civil lett a vége

8 izraeli halottért sipákol a cionista média, miközben Gázában palesztinok százai halnak meg naponta

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)