Kitálalt a volt NAV-os az eltussolt Gattyán-ügyről

„Három nevet írtam le, akik – úgymond – kapcsolatba hozhatók adott esetben a Gattyán-üggyel, ez is felterjesztésre került. A furcsa az volt, hogy amikor ezt követően is kérdeztek, akkor már nem kellett leírnom semmit, csak szóban kellett jelentenem, vagy válaszolnom a kérdésekre” – fogalmazott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal korábbi nyomozója a Gattyán-ügy hátteréről szóló interjúban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Tiszolczi Lajos a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál dolgozott nyomozóként, foglalkozott többek között a Gattyán Györgyéket érintő 19,4 milliárd forintos adócsalási üggyel is.

A volt NAV-ossal a Partizán készített interjút, amelyben Tiszolczi Lajos úgy fogalmazott az üggyel kapcsolatban: „Valószínűleg tudni akarták, hogy van-e még valami a felterjesztett jelentéseken kívül, amit én tudok. Az embernek elkezdett dolgozni az agya, hogy most akkor mire kíváncsiak. […] Készítettem egy jelentést, ez nem volt terjedelmes, három nevet írtam le, akik – úgymond – kapcsolatba hozhatók adott esetben a Gattyán-üggyel, ez is felterjesztésre került. A furcsa az volt, hogy amikor ezt követően is kérdeztek, akkor már nem kellett leírnom semmit, csak szóban kellett jelentenem, vagy válaszolnom a kérdésekre.”

(Telex)

Brutális gazdagodás az óbudai balos politikusoknál

Újabb cigány korrupciós ügy: őrizetbe vették az Országos Roma Önkormányzat elnökét

Újabb fejlemények vannak az óbudai korrupciós botrány kapcsán