Fél óra után visszavonulót fújtak a kijevi buzik

Meglehetősen furcsa, hogy miközben Ukrajna a területei megtartásáért (de főleg amerikai érdekekért) küzd, addig az elnöknek és vezetésének a legfontosabb, hogy a nyáron megrendezésre kerüljön a kijevi deviáns vonaglás, amiről minap a Telegram csatornánkon is közzétettünk egy rövid videót. Valójában a vonaglás se volt sokkal hosszabb a közzétett videónál.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Elő is került egy rakás deviáns az ukrán fővárosban, hogy felvonuljanak. Ha annyira vonulgatni akarnak, a frontra is mehetnének, ám ezeknek a honvédelemhez valahogy sohasem fűlik a foguk.

Amivel viszont nem számoltak, hogy maradtak még az országban olyan keresztény és hazafias csoportok, akik nem a nyugati degeneráció importjáért, a buzik nyomulásáért, a gyorséttermekért és a fehérellenes politikáért harcolnak, hanem hazájukért és nemzetükért.

Ők a fronton az orosz fegyverekkel néznek farkasszemet, a hátországban pedig a nemzetre féregként támadó alattomos ellenség ellen veszik fel a kesztyűt.

A veteránok támogatásával utcára is mentek a dekadencia ellen, erejüket és számukat látva a rendőrség kevesebb, mint fél óra után inkább feloszlatta a homoszexuálisok menetét, mert nem tudták garantálni a felforgatók biztonságát. Valószínűleg nem is nagyon akartak gumibottal a sajátjaikra rontani a buzik védelmében. Ez a különbség az ukrán és az európai rendőr között.

Moldovában is válaszlépés követte a felforgatók vonaglását

Moldovában a homoszexuális vonaglás atrocitás nélkül lezajlott, ám az esemény után hazafiak egy csoportja igen frappáns akció keretében fejezte ki nemtetszését. A menet vonalát lefertőtlenítve tisztították meg az utcákat.

Az üzlet csak fontosabb mint a deviánsok – Ahol ellenállnak, ott nem erőltetik az LMBTQP-lobbit

Hisztiznek a buzeránsok, mert nem az LMBTQP véleménydiktatúrája alapján cenzúráz az X

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)