Megérdemelt bánásmód: Buzibárt akart nyitni Pakisztánban, bezárták a pszichiátriára

A kép illusztráció.

Egy Pakisztáni LMBTQP-lobbista kitalálta, hogy homoszexuálisoknak dedikált szórakozóhelyet nyit az ország legkonzervatívabb régiójában, amire letartóztatták és pszichiátriára küldték. Feltűnősködése előtt is tudott volt, deviáns, amiből itt is kiderül, hogy még Pakisztánban is csak azt üldözik, aki a társadalmat is magával akarja rántani saját aberrációjába.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az ország első melegklubját akarta megnyitni egy férfi Pakisztánban, erre letartóztatták és pszichiátriára küldték –írja a Telegraph.  A férfiról a barátai semmit sem tudnak azóta, nem látogathatják.

A férfi az abbottabadi hatóságoknál nyújtott be kérvényt egy melegklub nyitásához – ami azért is érthetetlen, mert ez Pakisztán egyik legkonzervatívabb régiója.

Pakisztánban az azonos neműek közötti szexuális kapcsolat szerencsére még illegális, és akár két évig terjedő börtönbüntetéssel is büntethető, bár ritkán szankcionálják. A homoszexualitást, mint minden normális társadalomban, lenézik, ami irigylésre méltóan megnehezíti a deviánsok számára az előbújást. Barátja szerint a férfi szexualitása ismert volt a közösségében, de soha nem volt semmilyen probléma ebből, ami ismét mutatja, hogy még Pakisztánban is mindenki ahhoz vonzódik, akihez akar, amíg nem kezd el feltűnősködni és lobbizni.

A letartóztatott férfi kérelmében azt írta, hogy a klub „nagy kényelmet és erőforrást biztosítana sok homoszexuális, biszexuális és akár még a heteroszexuális emberek számára is, akik Abbottabadban, vagy úgy általában az ország más részein élnek”.

A kérelmében kihangsúlyozta, hogy a klubban tilos lenne a szexuális kapcsolat létesítése, amire a vendégeket is figyelmeztetnék, viszont akkor nem érjük minek egy kifejezetten nekik címkézett helyet nyitni.

A kérelem kiszivárgott a közösségi médiába, természetes felháborodást váltva ki a politikusok és a helyiek körében egyaránt. A jobboldali Pakisztán Avami Tehrik (PATY) párt vezetője, Naszír Kán Nazír arra figyelmeztetett, hogy „nagyon súlyos következményekkel” járna, ha a klub engedélyt kapna a megnyitásra, egy másik parlamenti képviselő pedig azzal fenyegetőzött, hogy „benzinnel leönti és felgyújtja az épületet”.

Letartóztatása előtt a Telegraphnak adott interjújában a magát megnevezni nem kívánó férfi úgy nyilatkozott, harcolni fog a melegek jogaiért.

„Pakisztán legelhanyagoltabb közösségének jogaiért indítottam harcot, és minden fórumon felemelem a hangomat. Ha a hatóságok elutasítanak, akkor bírósághoz fordulok, és remélem, hogy az indiai bírósághoz hasonlóan a pakisztáni bíróság is a melegek javára fog dönteni”

– mondta.

Megvolt a parancsok átadása Pressman részéről a hazai LMBTQP-lobbistáknak?

Kimondta a bíróság is: semmi keresnivalója egy transzneműnek a női úszásban!

(Humen online nyomán Szent Korona Rádió)