Médiavadász: Agymosás és elmeprogramozás a modern videóklipekben

“Ami itt zajlik nem kispályás agymosás, valakik hatalmas erővel mindent eszközt megmozgatva arra törekednek, hogy irányíthatóvá tegyék az ember elméjét.” – hangzik el a Médiavadász csatorna legújabb videójában, amely a modern sátánista pop zenék videóklipjeiben található agymosás témáját járja körbe. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Taylor Swift a továbbiak ismeretében, nem csoda, hogy a modern fiatalok egyik legnagyobb zenei ikonja, már-már bálványként tisztelik rajongói. De vajon tényleg ő áll- e a sikere mögött vagy egy rettentően sötét erő igazgatja a karrierjét alulról, és ő csak eszköz egy sátáni terv végrehajtásában?  Legújabb klipje, a Fortnight ékes példája ennek, a klip az énekest csak mint agymosott tárgyat mutatja be, aki segít keresztülvinni az irányítói akaratát.

A Taylor Swifthez hasonló világsztárok háttérben meghúzódó sötét erők bábjai, akik rajtuk keresztül közvetítik a tömegek számára ördögi terveiket és negatív szimbólumaikat.

Már a friss album címe is beszédes, amin a Fortnight szerepel: „Megkínzott költők osztálya” (The Tortured Poets Department). A klip későbbi elemzése során egyértelművé válik, hogy ez a szám nem a szerelmi bánat enpluszegyedik szívszorító esetét fogalmazza meg, hanem egy sokkal baljósabb eljárásra, az MK Ultra programozás során alkalmazott kínzási technikára utal.

A klip jelképei, és szimbólumai egyértelműen utalnak az agymosás meglétére a klipben, ilyen szimbólum a kikötözés, a félszem, vagy a törött tükör. Ezekkel a jelképekkel kapcsolatban rendkívül érdekes, hogy szinte az összes mai felkapott videóklipben szerepelnek. A lentebbi kép ezeknek a szimbólumoknak az összességét mutatja egy másik mostanság leghíresebb zene klipjében az XG Woke Up-ban.

Mindkét klip ékes példája a sátánista elmeprogramozásnak a szórakoztatóiparban, amelynek célja az emberi erkölcs bontása, a még egészséges elmék beszennyezése, és a sátán uralmának előkészítése.

Ha az ember figyelmesen és nem tudatlan fogyasztói mentalitással nézi a hasonló videókat akkor nagyon hamar teljesen egyértelműen észrevehetők a sátánista jelen a videóklipekben, ezekről korában cikket is közöltünk.

Van egy jó hír azonban, lehet védekezni ezen sátánista befolyások ellen, a legjobb ellenszer a tudatos élet, amelynek során az ember uralmat szerez saját tudatfunkciói felett, hogy minél kevesebb teret engedjen a sötét erők befolyásolási kísérleteinek.

Médiavadász: Sátánizmus és elmeprogramozás a videoklipekben

Médiavadász: BARBIE – Túlhájpolt rózsaszín kutyagumi

(Médiavadász nyomán Szent Korona Rádió)