Transznemű migráns szúrta le a másik migránst Németországban

Egy transznemű férfit emberölés vádjával őrizetbe vettek, miután a hírek szerint halálosan megkéselt egy szír biztonsági őrt egy potsdami menekültszálláson, Németországban. A gyanúsítottat, aki állítólag dél-afrikai származású, letartóztatták, miután órákkal azután, hogy elmenekült a tetthelyről, kapcsolatba lépett a rendőrséggel, hogy bejelentést tegyen egy félreérthető incidensről.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A részletek egyelőre korlátozottak, mivel a történésekre csak most derül fény, de a német rendőrség megerősítette, hogy az incidens a Schloßgarten Hotelben történt – egy olyan épületben, amelyet 2022-ben menedékhellyé alakítottak át, és amelyben körülbelül 30 igráns tartózkodik. Május 30-án hajnali 4 óra körül vita tört ki a létesítményen belül, amelynek a vége az lett, hogy egy biztonsági őrt megkéseltek. A 33 éves, szír állampolgárságú őrt kórházba szállították, de belehalt sérüléseibe.

Az elkövető elmenekült a helyszínről, aminek következtében a Brandenburg West rendőrkapitányság széleskörű hajtóvadászatot indított. A menekült szállás környékét lezárták, és a rendőrség a közeli Sanssouci parkban kezdte el keresni a környező területet, kutyák segítségével.

Alig három órával a hajtóvadászat megkezdése után azonban az elkövető maga hívta fel a rendőrséget, hogy bejelentse, hogy a közeli Schönebergben félreértés áldozata lett.

A válaszadó rendőrök anélkül vették fel a bejelentését, hogy tudták volna, hogy köze van a potsdami hajtóvadászathoz, mivel nem bevett gyakorlat, hogy a bejelentést követően az „áldozatok” nevét lefuttatják a rendőrségi rendszerben. Ha így tettek volna, a rendőrök valószínűleg látták volna, hogy Potsdamban körözik, de mivel nem tették, a gyanúsított folytathatta a napját, miután a „transzfób incidens” miatt feljelentést tett.

A potsdami hatóságok valamivel később tudomást szereztek a „transzfób incidens” bejelentéséről, ami segített nekik meghatározni a gyanúsított tartózkodási területét.

Végül elfogták, miután egy szolgálaton kívüli rendőr meglátta őt a berlini Zoologischer Garten állomáson felszállni egy vonatra. Az ügyészség egyelőre emberölés miatt emelt vádat.

Bár a gyanúsított személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra, az ismert, hogy egy dél-afrikai transz-identitású férfi, és valószínűleg nem lakója annak a menekültszállónak, ahol a késelés történt. Egyelőre nem világos, hogy miért tartózkodott a ott.

És íme, Európa saját maga számára gyártja a problémákat az LMBTQP térnyerésével, valamint a migránsok beengedésével.

Ha beleegyezik a 10 éves kisfiú, akkor megerőszakolhatja a buzeráns pedofil?

(Reduxx nyomán Szent Korona Rádió)