Ha beleegyezik a 10 éves kisfiú, akkor megerőszakolhatja a buzeráns pedofil?

Most már minden kétség nélkül kijelenthetjük, hogy csendben, lassal és kifinomult eszközökkel, elrejtve, de megkezdődött a nyugati világban a pedofilok felé való érzékenyítése a társadalomnak. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A spanyolországi Almería városi tanácsa a szexuális beleegyezésről szóló plakátkampányt indított, amelyen a feliratok egyik változatán egy gyermek szerepelt. A kampányt, amely azt tanácsolta az egyéneknek, hogy kérjék a szexuális partnerek beleegyezését, visszavonták a közösségi médiában tapasztalt óriási botrányvisszhangot követően.

A május elején elindított városi plakátkampányt a városi tanács jóváhagyta, és hozzávetőleg 18 000 eurós támogatást használtak fel hozzá az Esélyegyenlőségi Minisztériumtól. A szexuális erőszakra összpontosítva a kampány elsődleges szlogenje egy a „nem azt jelenti, hogy nem” típusú tanács volt, amely így szólt: „Ha [ő] nemet mond, az nem szex, hanem agresszió.”

Míg a legtöbb plakáton a szöveg mögött felnőtt nők stockképei szerepeltek, az egyik plakát egy kisfiú fotóját vonultatta fel.

A kisgyerek arcára rá van rakva a kampány szokásos szlogenje: „Ha nemet mond, az nem szex, hanem agresszió.” A plakát a kiskorúak elleni szexuális erőszakkal kapcsolatos statisztikákat is közölt: „A kiskorúak elleni szexuális zaklatások 72,3%-a az áldozat családi és iskolai környezetében történik.”

Ha valami folytán igent mondana, akkor az nem lenne erőszak, az nem lenne pedofília? Többen is feltettek hasonló kérdéseket.

„Vonják vissza ezt a pedofília mosdatására irányuló kampányt, és mondjanak le. Ez tűrhetetlen” – írta Rocío De Meer, a Vox Párt konzervatív politikusa.

Az almeríai Spanyol Szocialista Munkáspárt hasonlóképpen válaszokat követelt, Adriana Valverde szóvivő pedig a városi tanács elé tárta a kérést, hogy „ki adott engedélyt a plakátra”?

Miután a plakátról készült fotók terjedni kezdtek, az Esélyegyenlőségi Minisztérium csípős közleményt adott ki, és követelte a kampány befejezését.

„Az Esélyegyenlőségi Minisztérium követeli a gyermekeket támadó kampány azonnali visszavonását, amely semmilyen körülmények között nem finanszírozható a nemi erőszakról szóló állami forrásból” – mondta május 15-én a minisztérium szóvivője.

A plakátot a nagy nyomás hatására eltávolították, és bocsánatot kértek. A pedofilok felé érzékenyítés ettől azonban pedofilok felé való érzékenyítés marad.

13 év alatti fiúkat erőszakolt a buzeráns pedofil

(Reduxx nyomán Szent Korona Rádió)