A “szakértő” Rácz Bandi Csonka-Magyarország tovább csonkolásával agitál Ukrajna mellett

Van ez a “szakértőnek” kikiáltott Rácz András, aki már sokszor túllépett a “szakértőségének” határain. Leginkább az ukránok szócsövének számító, atlantista hazaáruló. Most éppen azt próbálja meg elmagyarázni a nép egyszerű fiának, hogy az orbáni békejavaslat Ukrajna számára azt jelentené, hogy Ukrajnának le kellene mondania területének 19%-áról, és ez hogyan nézne ki Magyarország vonatkozásában.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Akkor figyelj Bandi:

-Nem tűnt fel, hogy Magyarország elveszítette már területének 2/3-át, és pont a te általad is imádott ukránokhoz is csatoltak területet? Tudod, Trianon, Kárpátalja, ha mondanak ezek a szavak neked bármit.

-Egész Ukrajna legitimitása megkérdőjelezhető.

-Ezek a területek, de kimondottan a Krím-félsziget mindig is orosz terület volt.

-Oroszország területi revíziót hajt végre. Olyat, amit nekünk is kellene.

-Ha nem volnál egy atlantista bértollnok, akkor a párhuzamot orosz oldalról, a magyarság érdekében kellene levonni: Kárpátalját követelnünk kellene vissza, nem siránkozni Ukrajna miatt.

Rácz András “szakértő” egyébként ilyeneket irkál a fenti képpel kiegészítve:
” „az azonnali tűzszünet a megszállt területek végleges feladását jelentené”, ezután pedig felteszi a kérdést: „Szóval te, kedves olvasó, feladnád Pécset? Vagy Szegedet, vagy Győrt, vagy Békéscsabát? És ha ehelyett inkább megvédenéd a hazádat, akkor vajon mit gondolnál arról, aki a harc abbahagyásáról és a hazád egyötödének feladásáról papol…?”

Hogy érthető legyen, ehhez pár képet is csatolt, hogy miként nézne ki Magyarország, ha az ország 19 százalékát szállná meg az ellenség…

(Szent Korona Rádió)

Mi lett veled magyar geopolitikai elemzés? Elemezzük a sztárelemzőket!

Olvasói levél a propagandát felmondó Somkuti Bálintnak