13 év alatti fiúkat erőszakolt a buzeráns pedofil

Újabb LMBTQPedofil kerül rács mögé, miután bűnösnek találták három 13 év alatt gyermek szexuális bántalmazásában. Ő is biztos nagyon szerette nézni Pride-ok közben a gyerekeket. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy magát nőként azonosító férfit 16 év börtönbüntetésre ítéltek, miután bűnösnek találtak több fiatal fiú szexuális bántalmazásában. Az ítéletről szóló közleményében a Lancashire-i rendőrség nem használ névmást Joanne Evansre, míg a helyi média „ők/azok” megnevezéssel hivatkozott rá.

A 40 éves Evanst először 2020-ban tartóztatták le, miután a rendőrség tudomására jutott, hogy fiatal fiúkat zaklatott szexuálisan Swansea-ban. A legfiatalabb áldozat mindössze 8 éves volt akkor, ezután két további áldozat is jeletnkezett, mindketten 13 év alattiak voltak.

Evans ellen vádat emeltek gyermek ellen elkövetett behatolással elkövetett bántalmazás és gyermekek érintésével elkövetett szexuális zaklatás miatt, de nem helyezték előzetes letartóztatásba. A hónap elején a Burnley Crown Courtra várták, de nem jelent meg, így az esküdtszék a távollétében is bűnösnek találta.

Május 17-én Evanst összesen 17 évre ítélték, amelyből 16 év börtön, 1 év pedig közérdekű szabadságvesztés.

Az ítélethirdetésről szóló nyilatkozatában Hannah Brown nyomozó, a keleti gyermekvédelmi csoport munkatársa elmondta: „Szeretném megdicsérni az áldozatokat ebben az ügyben, akik hatalmas bátorságról tettek tanúbizonyságot, mivel újra át kellett élniük a megpróbáltatásokat, miközben tanúvallomást tettek.”

Hozzátette: „Remélem, hogy ennek az ügynek az eredménye más áldozatokat is arra ösztönöz, hogy jelentkezzenek, mert tudják, hogy hinni fognak nekik, meghallgatják őket, és hogy mindent megteszünk azért, hogy az elkövető bíróság elé kerüljön”.

2023 februárjában Nagy-Britanniában új börtönszabályzat lépett életbe, amely előírja, hogy a transznemű rabokat többé nem helyezik el női börtönökben, ha férfi nemi szervük van, vagy szexuális bűncselekményt követtek el. A szabályozást később kiterjesztették azokra a férfiakra is, akik bármilyen erőszakosnak minősített bűncselekményt elkövettek. A pedofilokkal pedig a férfi börtönökben nem bánnak kesztyűs kézzel.

Adófizetői pénzekből szerveznek kisgyermekeknek LMBTQP-felvonulást

(Reduxx nyomán Szent Korona Rádió)