Adófizetői pénzekből szerveznek kisgyermekeknek LMBTQP-felvonulást

Újabb év, újabb Pride hónap. A deviánsok idén sem szállnak le a gyermekekről, valószínűleg megint ők lesznek a célkeresztben. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A washingtoni Lynnwoodban az adófizetők által finanszírozott LMBTQP rendezvényen „gyerek kifutót” rendeznek, ahol egy felnőttekből álló zsűri ítélkezik a kisgyerekek felett, miközben azok szexuális töltetű zenére vonulnak végig a kifutón.

Valahogy mindig ide lyukadunk ki… Deviánsok csorgatják túlszexualizált “gyermekrendezvényeken” a fiatalokra a nyálukat. De nem, ők nem pedofilok…

Az egyik szűritag az a demokrata Marko Liias állami szenátor, aki az SB 5599-es számú törvényjavaslat mögött áll, amely lehetővé teszi, hogy a kiskorúakat az állam kiemelje a családból, ha szüleik nem engedik, hogy nemváltoztatási eljárást végeztessenek magukon.

Az „Óz, a nagy varázsló” témájú eseményt június 8-án rendezik meg a Lynnwood Convention Centerben, a Lynnwood Pride szervezésében, a Seattle-től északra fekvő Lynnwood városával együttműködve.

A „The Fashion Catwalk Contest” 14 órától 15 óráig tart, és különböző korcsoportokra bontva kerül lebonyolításra. A Lynnwood Pride honlapja szerint a gyerek kategória a 2 és 12 év közötti gyerekeknek szól.

A résztvevők egy háromperces dalt választanak ki maguknak. A Lynnwood Pride által javasolt dalok listája olyan dalokat tartalmaz, amelyek szexuális töltetű dalszövegeket tartalmaznak. Ilyen például a „Texas Hold ‘Em” Beyoncétól, a „Free Your Mind” En Vogue-tól és a „Supermodel – You Better Work” RuPaultól.

Ahhoz, hogy az adófizetők támogatását megkapja egy rendezvény, a város szóvivője azt mondta a Center Square-nek, hogy annak „közhasznot kell nyújtania a közösség számára”.

A város legfeljebb 2500 dollárig terjedő „támogatható kiadásokat” (például rendezvénybérlet, művészek díjazása és promóció) térít meg a szervezetnek. Azonban a szervezet igazolt kiadásainak összesen legalább 5000 dollárt kell elérniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek a támogatásra. A város emellett a közösségi médiában és a honlapján is reklámozza az eseményt.

A bírákon kívül a rendezvény előadói között szerepel a Snohomish megyei seriff, Susanna Johnson, az a demokrata Susanna Johnson, aki nemrég váltotta le a republikánus Adam Fortney seriffet. Snohomish megye szintén társszponzora az eseménynek a Társadalmi Igazságosság Hivatalán keresztül, amely 5000 dollárt biztosít az adófizetők pénzéből „olyan szervezeteknek, amelyek a sokszínűséggel, egyenlőséggel és befogadással kapcsolatos erőfeszítések előmozdításán dolgoznak”.

Hölgyeim és uraim, újra itt a június…

A pártoknak dirigálnak a Pride szervezői

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)