Van, akinek a gyermekek látványa a kedvence a Pride-okon

Félpucéran, vagy pucéran gyermekeket bámulni… Ez az egyik legnagyobb élménye a deviáns vonaglásokról, amelyeken részt vett az egyik buzeránsnak. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A vasárnapi West Hollywood Pride felvonuláson John Erickson polgármester a KTLA-nak nyilatkozott az eseményről. Amikor a műsorvezetők a kedvenc részéről kérdezték, azt mondta, hogy „látni a sok gyereket” a közönség soraiban.

A felvonuláson számos, helyi vállalkozások által támogatott jármű szerepelt, amelyek többségén majdnem meztelen férfiak és nők vonaglottak, akik nyíltan szexuális jellegű produkciókban vettek részt. Erickson ennek ellenére fenntartotta, hogy ez rendben volt, mert a gyerekek „nagyon jól szórakoztak”.

“Nagyon szerettem kimenni oda, és látni, hogy a gyerekek csak úgy élnek, és ott vannak a szüleikkel, mindenféle formában és méretben, és csak láttam, hogy annyira jól érzik magukat”- mondta Erickson

Hozzátette, hogy „egy olyan világban, mint a mai, nagyobb szükségünk van rá, mint valaha, hogy ez most a középpontban legyen”.

Erickson gondolatai visszhangozták azokat, amelyeket néhány nappal korábban a The Fight című queer magazinnak adott interjújában hangoztatott. Miután 2012-ben Nyugat-Hollywoodba költözött, az önmagát „nagyon büszke meleg férfinak” nevező férfi részt vett első Pride-felvonulásán. Miután beválasztották a városi tanácsba, ő maga is csatlakozott a felvonuláshoz.

“Furcsa volt. Elképesztő volt” – mondta a lapnak. “Látod az embereket. A legjobb az volt, hogy láttam a gyerekeket és a családjaikat. Egyszerűen lélegzetelállító.”

Megjegyezte a polgármester, hogy „valószínűleg akkor tudtam meg, hogy meleg vagyok, amikor az LMBTQ-identitás több változatát ismerhettem meg televízióból”.

Adófizetői pénzekből szerveznek kisgyermekeknek LMBTQP-felvonulást

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)