A pártoknak dirigálnak a Pride szervezői

Az LMBTQP-lobbi folyamatosan egyre nagyobb hatalomra akar szert tenni, most a balliberális pártokra helyeznének nyomást, ugyanis vállalásokat kell tenniük, ha részt akarnak venni a vonagláson. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Budapest Pride Felvonuláson bárki indíthat járművet, amennyiben egyetért a felvonulás céljaival, legyen az civil szervezet, informális csoport, cég vagy politikai párt. A 2024. június 22-i 29. Budapest Pride Felvonuláson a korábbi éveknek megfelelően civil szervezetek és pártok ingyen indíthatnak járművet. Mindazonáltal a pártok számára a járműindítás lehetősége csupán abban az esetben nyílik meg, amennyiben konkrét vállalásokat tesznek, hogy az LMBTQ-közösség jogi és társadalmi helyzetét előmozdítsák. Ezért a Budapest Pride részleteiben kidolgozta a pártok felé támasztott elvárásokat” – olvasható a szervezet sajtóközleményében.

Járműindítással a pártok tehát elköteleződnek amellett, hogy konkrét lépéseket tesznek meg azért, hogy az LMBTQP-közösség további többletjogokra tegyen szert, ezt segítsék elő, akár törvényjavaslat benyújtásával, akár az ilyen intézkedéseket tartalmazó törvényjavaslatok megszavazásával, vagy “szak”politikai programok kidolgozásával.

A Budapest Pride által kidolgozott elvárások az alábbi vállalásokat tartalmazzák:

 • az Egyenlő Bánásmód Hatóság visszaállításának kezdeményezése,
 • a gyűlöletbeszéd és gyűlölet-bűncselekmény megfelelő kezelésének elősegítése, (tehát normalitásellenes, LMBTQP jogi diktatúra bevezetése)
 • az Alaptörvény módosításának kezdeményezése a célból, hogy minden normalitást, a családot, és a gyermekek egészségét védő paragrafus kikerüljön belőle,
 • a 33-as paragrafus eltörlésének kezdeményezése, valamint a jogi nem- és névváltoztatást biztosító jogszabályi keretek kidolgozása,
 • a 2021-ben hozott gyermekvédelmi törvény eltörlésének kezdeményezése,
 • az örökbefogadást szabályozó jogszabályok módosításának kezdeményezése a célból, hogy ugyanaz a szabályozás vonatkozzon az egyedülálló, adeviáns és a különböző nemű párkapcsolatban élő örökbefogadókra egyaránt, (mindennemű nehézség nélkül gyermekeket ragadhassanak el az LMBTQP személyek)
 • a buzeráns házasság bevezetésének előterjesztése,
 • LMBTQP indoktrináló oktatási rendszer kialakításának szorgalmazása,
 • Nemzeti HIV/AIDS stratégia kidolgozása,
 • a reparatív terápiák betiltásának kezdeményezése,
 • ezen felül a csatlakozó pártok vállalják, hogy aktív kapcsolatot tartanak fenn az LMBTQP-közösséggel a Sokszínű Magyarországért Képviselői Csoporton keresztül, valamint minden LMBTQP-embereket érintő jogszabállyal kapcsolatban egyeztetnek a civilekkel.

“Szigorítottak” a gyermekeket védő intézkedéseken – Ez nem fogja őket megvédeni

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)