Antiszemitizmus, holokauszt, provokáció a “Free Palestine” Budapesten

A zsidó propagandát és szellemi elnyomást 1%-ban ellensúlyozó felirat is már komoly visszhangot váltott ki: Egyetlen egy “Free Palestine” felirat miatt hisztiznek a zsidók és az őket kiszolgáló média. Szerintük már itt van az újabb holokauszt. A rendőrség “természetesen” eljárást indított rongálás miatt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Péntek reggel a Parlamenttel szemben a Duna-parton egy nagyméretű grafitti jelent meg, amelyet a budapesti palesztin nagykövetség büszkén felvállalt – írja a filoszemita Hit Gyülekezetéhez tartozó ATV, bár az nem derült ki, hogy a Palesztin Nagykövetség hogyan vállalta fel büszkén, maximum csak üdvözölte.

„Jó reggelt. Szabad Palesztinát, az idők végezetéig” – írták közleményükben, a győzelem jelét ábrázoló emojik kíséretében.

A “rongálást” súlyosbítja, hogy az ikonikus, turisták által közkedvelt budapesti Duna-part a Világörökség része, az “Izrael-ellenes” feliratot pedig pontosan a Parlamentnél található a holokauszt (!) áldozatai előtt tisztelgő Duna-parti Cipők (!) emlékhellyel szemben festették fel.”

A Hetek (másik zsidóimádó, Hitgyülis lap) megkereste az ügyben a BRFK Kommunikációs osztályát, ahonnan közölték, hogy nyomoznak a Duna-parti rongálás ügyében.

“A megjelölt helyszínen a Budapesti Rendőr-főkapitányság szemlét tartott, és rongálás bűncselekményének gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen” – írták a közleményben, és a lap további kérdésre hozzátették, a nyomozás kiterjed annak megállapítására is, hogy milyen összefüggésben állhat a rongálás a kedden történt erőszakos palesztin rendzavarással (így nevezik azt, amikor a véleménynyilvánítás szabadságával él valaki) egy zsidó propagandista konferencián.

Közben zsidólelkűek megpróbálták eltávolítani a világörökség helyszínét elcsúfító nagyméretű feliratot, de ez másfél órás munkával sem sikerült nekik.

Mint kiderült, lemoshatatlan festékkel történt a rongálás, így felszólították Karácsony Gergely főpolgármestert és V. Naszály Márta első kerületi városvezetőt, hogy intézkedjenek a provokáció eltávolításáról.

Az sem tetszik a zsidóknak és a szálláscsinálóiknak, hogy a közösségi médiában megjelent több poszt szerint az elmúlt napokban Budapest más forgalmas, belvárosi helyszínein is megjelentek “Izraelt gyalázó, a terrorizmust és a palesztin „ellenállást” támogató” (értsd az igazságot képviselő) feliratok és falragaszok.

(Cionista média nyomán Szent Korona Rádió)

Tényleg elfoghatják Netanjahut, ha kiadja a hágai bíróság az elfogatóparancsot?