Háziőrizetbe került az antifa terrorista

Ahogy várható volt, az elvtársak kifizették az óvadékot, így házi őrizetbe került Ilaria Salis, aki a Hammerbande tagjaként 2023 februárjában részt vett a Becsület Napja résztvevői ellen elkövetett támadásokban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Csütörtökön kiengedték a börtönből és házi őrizetbe került a magyarverő olasz tanár. Ezt az Atv egyenesen Magyar György ügyvédtől tudta meg, aki az antifasisztát védi.

A 39 éves olasz származású nőt tavaly február 11-én vették őrizetbe Budapesten. Mivel a Fidesz-kormány túl gyáva volt ahhoz, hogy a nemzetközi Antifasiszta Mozgalmat terrorszervezetté nyilvánítsa, így ezzel nem is vádolhatták az antifasiszta terroristát. Maradt az enyhébb, csoportosan elkövetett magyarverés.

A szélsőliberális “magyar” bíróság erről pedig úgy ítélte meg, hogy a házi őrizet a megfelelő, így az első fokú ítéletig Budapesten házi őrizetbe kerül tizenhat millió forint óvadék fejében. Az előzetes egyik oka, hogy a szökés veszélye fenn áll. Bizonyára ez most fel sem merülhet, hiszen csak Salis egy olyan terrorcsoportnak a tagja, amelynek tagjai már évek óta szökésben vannak.

Az apuka még mindig védi a terrorista csemetéjét

Egy olasz televíziós műsorban beszélgettek a Budapesten raboskodó antifa lány, Ilaria Salis kapcsán. Az egyik megszólaló Achille Totaro (Olaszország Fivérei kormánypárt) volt, aki rámutatott: Salis budapesti útja nem a helyi plébániaközösséggel szervezett lelki zarándoklatról szólt. Hozzátette, hogy meg kell várni a per kimenetelét, és hangsúlyozta:

„az ügyészség szerint politikai ellenfelekre támadt.”

A műsor másik résztvevője az antifa aktivista édesapja, Robert Salis volt, aki erre teljesen kivetkőzött önmagából:

“Ez rágalmazás. Előbb tájékozódjon, mielőtt a lányomról beszél, nem ismételgethet állandóan olyan hülyeségeket, amiknek nincs jelentőségük a tárgyalás dokumentumaira nézve. Ön állandóan rágalmaz, szégyellje magát.”

Roberto Salis kirohanását csípős kérdés követte Totarótól, aki azon töprengett, ki lehetett a felelős az erőszakért:

“Ki törte be ezeknek a srácoknak a fejét, akiket megvertek? A Szent Szellem?”

Roberto Salis úgy tűnik erre már nem tudott érdemben válaszolni.

Börtön helyett milliomos lehet Ilaria Salis?

Tényleg indítják a terrorista antifa Salist az EP-választáson

(Magyar Jelen és Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)