Börtön helyett milliomos lehet Ilaria Salis?

Ilaria Salis kedve szerint alakulhatnak a dolgok. A terroristának zavartalanul zajlik a kampánya, és még milliomosként is lehet belőle a végén. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Nicola Fratoianni, a Baloldaliak és Zöldek Szövetségének egyik képviselője látogatta meg a Budapesten letartóztatott nő. A találkozó után elmondta, hogy az Antifának nem kell aggódnia, kampánya zavartalanul folyik – számolt be róla a Hír TV.

Próbáltam átadni neki, amit érzékelek a hétköznapokban, vagyis a nagy szeretetet, szolidaritást és a mozgósítást azért, hogy megválasszák. Azt hiszem, örült neki” –nyilatkozta a Magyarországon tartózkodó sötétzöld politikus.

Mint ismert: Ilaria Salist, antifa terroristát tavaly február 11-én vették őrizetbe Budapesten. Ügyvédjei szerint a jövő héten elhagyhatja a börtönt, és első fokú ítéletéig házi őrizetbe kerülhet Budapesten, tizenhat millió forint óvadék ellenében.

Paolo Ciani, a Demokrata Párt képviselője: „Ez egy helyes folyamat eredménye volt, a megfelelő időben feltett kérdésekkel. Annak a gyümölcse, hogy egyesek nagylelkűségével találtak neki egy lakást, ahol letöltheti a házi őrizetét. Tehát egy jól elkészített beadvány és mindenki együttműködése segített” – magyarázta a demokrata párti képviselő.

Ilaria Salist hazájában 29 alkalommal jelentették fel és négyszer ítélték el. Olasz lapértesülések szerint a közel 40 éves nőnek sosem volt állandó munkája, néha helyettesítő tanárként dolgozott általános iskolákban.

Júniustól azonban a mentelmi jog mellé havi nettó 8000 eurós, azaz hozzávetőleg 3,200,000 forintnyi alapfizetést kaphat, ami 5 év alatt közel 200 millió forintot jelent. Ehhez jön még a jelentős költségtérítés.

Fontos megjegyezni, hogy az olasz politikai életet is megosztja az Antifa-aktivista ügye. A kormányon lévő jobboldali pártok szerint ugyanis Salis példája semmilyen szempontból sem pozitív, és ha elítélik, nem szabad visszaengedni az oktatásba a volt tanárnőt.

Lenin-lány az elvtársi Mércének: “igen, az erőszak része az Antifa eszköztárának”

A németországi Zöld Párthoz is elérnek a Hammerbande szálai

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)