A Mazsihisz szerint a népirtó izraeli vezetők pusztán “demokratikus hazafiak”

Zsidó mosdatás zsidó módra: “Izrael demokratikus vezetőit nem lehet összemosni gyilkos terroristákkal” – írja a Mazsihisz közleményében. A lentebbiekben a cionisták ezen mentegető álláspontját olvashatják, egészen abszurd felvetésekkel.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Elfogatóparancsot nem lehet kiadni hazájukat védő politikusok ellen, Izrael demokratikus vezetőit nem lehet összemosni gyilkos terroristákkal. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) botrányosnak tartja, hogy ez megtörténhet a művelt világban.

Példátlan a legújabbkori történelemben, hogy a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze elfogatóparancs kiadását kérte Izrael miniszterelnöke és védelmi minisztere ellen. A főügyész lépése arcpirító cinizmus, hiszen a két izraeli vezetőn kívül a Hamász három terroristája ellen készülnek kiadni elfogatóparancsot.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) szerint elfogatóparancsot nem lehet kiadni hazájukat védő politikusok ellen, és Izrael demokratikus vezetőit nem lehet összemosni gyilkos terroristákkal. A Mazsihisz álláspontja szerint botrányos, hogy ez megtörténhetett a művelt világban. Félő, hogy a hágai főügyész döntése csak újabb muníciót szolgáltat a palesztinpártiságba és Izrael állam bírálatába csomagolt antiszemita megmozdulásokhoz szerte Európában és a világban.

Ennek az ügynek egyetlen lehetséges kimenetelét tudjuk elképzelni: a hágai főügyész vonja vissza döntését, és terroristákra sújtson le a törvény erejével, ne olyan politikai vezetőkre, akiknek hazájuk biztonsága az első.

Intenzív harcok folynak a Gázai övezetben – és immár Ciszjordániában is

Rátámadtak a palesztinbarát tüntetőkre a cionisták Budapesten

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)