Ideológiai diktatúra az EU-ban? Betiltanák a homoszexuálisokon segítő terápiákat?

Betiltatnák az elviekben gazdasági unió EU-val az egész területén az LMBTQP szexuális devianciákban szenvedők gyógyítására irányuló reparatív terápiákat. Ha megvalósul, példátlan lenne ez az ideológiai nyomásgyakorlás. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Európai “polgári” (tudjuk jól, hogy ezek mögött mindig valamilyen lobbiszervezet van) kezdeményezés indult annak érdekében, hogy az Európai Unió egész területén tiltsák be az átnevelő, vagy más néven konverziós, illetve reparatív terápiákat. E „terápiák” pszichológiai, teológiai és egyéb bevált módszereken nyugvó metódusának következtében a devianciából kigyógyulni kívánók szabadulhatnak meg súlyos keresztjüktől.

Bár a világ egyre több pontján kerülnek betiltásra, sajnos különösen a kiskorúaknak szántak,  még több ország tartja magát a normalitás pártján – például Magyarország. A módszerek változatosak, de legtöbbször a lelki világ rendbetételével, az ember-Isten kapcsolat helyreállításán alapul, így a betiltás lényegében – lévén legtöbbször keresztény csoportokhoz, pszichológusokhoz köthető – vallásellenes intézkedés is lenne.

Az európai uniós kezdeményezés május 17-én indult és egy év van rá, hogy összegyűljön a megfelelő számú, 1 millió aláírás. Egy európai kezdeményezés akkor sikeres, ha összegyűlt összesen legalább egymillió támogató nyilatkozat, és a támogató nyilatkozatok száma legalább hét tagállamban elérte az adott tagállamra vonatkozóan előírt küszöbértéket.

Börtönnel fenyegetik a homoszexualitásból kigyógyuló férfit

Szülői beleegyezés nélkül is mehetnek abortuszra vagy nemátalakító műtétre a fiatalok Spanyolországban

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)