Összefogtak a német pártok: “Mindegy, kire szavazol, csak ne az AfD-re”

A szebb sorsra érdemes Németországban is összeállt a globalista elit valamennyi pártja szélsőbaltól áljobboldalig, hogy együtt kampányoljanak a nemzeti érdekeket és szuverenitást képviselő AfD ellen. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Bárkit is választ, válassza a demokráciát

– hirdeti az antifasiszta egységfront, ismételten igazolva azt a régi tézist, miszerint a szélsőliberálisok és globalisták számára addig van demokrácia, míg az általuk irányított valamelyik párt nyeri a választásokat.

Az elit pártjai, akik noha a színpadon egymás ellenfeleinek szerepében tetszelegnek, a színfalak mögött ugyanazokért a célokért küzdenek, s ugyanazon urakat szolgálják. Ezt egészen addig tudják leplezni, amíg fel nem tűnik egy valódi alternatíva, akkor azonban egyből összezárnak, hiszen más se hiányzik nekik, mint hogy ismét porszem kerüljön a gépezetbe, és Németország kicsússzon a kezükből. Európa legerősebb állama esetében ezt nem engedhetik meg maguknak.

Az más kérdés persze, hogyan reagálnak a szavazók, ha azt hallják az általuk támogatott párttól, hogy voltaképpen teljesen mindegy, melyikünkre szavazol, míg az nem az AfD.

Két AfD-es TikTok videó miatt csaptak le a rendőrök a 16 éves német diáklányra

Véleménydiktatúra: Németországban ellenőrzés alá vonhatják az AfD támogatók bankszámláit

(nyomán Szent Korona Rádió)