Pornótörvény kapcsán tör előre a pedofil lobbi

“A korhatár-ellenőrzési törvények nem úgy védik a gyerekeket, ahogyan az a céljuk, korlátozzák a szólásszabadságot, és megakadályozzák az embereket abban, hogy a gyerekeket egészséges és egészségtelen viselkedésre neveljék” – gondolja a pedofilok jogait védő csoport. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A pedofilokat támogató Prostasia csoport, amely a pedofilok megbélyegzésének felszámolására törekszik, felszólalt az életkor-ellenőrzési törvények ellen, amelyek előírják a pornográf weboldalak számára, hogy ellenőrizzék, hogy az oldalra belépni kívánó felhasználók elmúltak-e 18 évesek.

“Az életkor-ellenőrzési törvények nem védik a gyerekeket a céljuknak megfelelően, korlátozzák a szólásszabadságot, és megakadályozzák, hogy az emberek a gyerekeket egészséges és egészségtelen viselkedésre neveljék. A gyermekek védelme a politika szintjén történik” – írta a szervezet.

A bejegyzés válaszul érkezett arra, hogy a Szólásszabadság Koalíció bejelentette, hogy a szövetségi bíróságon megtámadta a montanai korhatár-ellenőrzési törvényt.

Texas és Virginia is hasonló törvényt fogadott el, és a pornóóriás Pornhub mindkét államban letiltotta a hozzáférést a weboldalhoz a törvény elleni tiltakozásul.

A Prostasia számára nem idegen a vita, a szervezet korábban azt állította, hogy a gyerekek fétiseknek való kitétele csökkenti a gyermekek szexuális zaklatását.

Egy 2022-es, “3 egyszerű lépés, amely csökkentheti a CSA-t”, vagyis a gyermekek szexuális zaklatását, című bejegyzés szerint “az átfogó szexuális felvilágosítás, amely magában foglalja az örömöt, a beleegyezést, a kronofíliákat, a fétiseket stb.” csökkentheti a gyermekek szexuális zaklatását.

Az egyik kiemelt fétis a “kronofília”, amelyről “sokan nem is tudnak, amíg az életük részévé nem válik”. A kronofília egy bizonyos korosztályhoz tartozó emberek iránti szexuális vonzalom.

“A legjobb tudomány, ami jelenleg rendelkezésünkre áll, az, hogy a kiskorúakhoz vonzódása olyasvalami, amivel születik az ember, és nem lehet megváltoztatni” – fogalmazott a csoport.

A csoport szerint “a kronofília túlmutat a kiskorúak iránti vonzalmon, a másik oldalon is vannak életkorhoz kapcsolódó szexualitások”, hozzátéve, hogy “a kiskorúaknak lehet, hogy a saját korosztályukhoz tartozókhoz alig vagy egyáltalán nem vonzódnak, miközben általában vonzódnak a felnőttekhez (bár a felelősség mindig a felnőttet terheli, hogy nemet mondjon)”. Elképesztő milyen pofátlan módon akarják elfogadtatni a pedofíliát, annak eredetét a gyermekekre kenve.

A Prostasia szerint a szexuális nevelésnek “a szexpozitivitásra és a beleegyezésre kell összpontosítania”, hogy a diákoknak “sokkal nagyobb esélyük legyen arra, hogy etikus és kielégítő szexuális életet éljenek”. És ezáltal azt gondolják, hogy teljesen normális, ha a 40 éves pedofil rájuk mozdul, és egyezzenek bele?

A Prostasia nyomást gyakorolt egy tudományos folyóiratra is, hogy távolítsa el a szervezetről készült, szakmailag lektorált esettanulmányát, amely Kalifornia államban gyermekvédelmi jótékonysági szervezetként van bejegyezve.

Ilyen szinten tör előre már a pedofil lobbi is…

Életfogytiglant kapott az LMBTQPedofil

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)