Életfogytiglant kapott az LMBTQPedofil

A „három csapás” alkalmazásával ítélték életfogytig tartó szabadságvesztésre – többszörös erőszakos visszaesőként – azt a homoszexuális férfit, aki szexuális bűncselekményt követett el egy kisfiú sérelmére.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A vádlott 2022 májusában jutalmat ígérve csábította a lakhelyére a buszmegállóban várakozó 11 éves kisfiút, majd szexuális cselekményt végzett, illetve végeztetett vele.

Amikor a gyermek segítségért kiabált, a férfi bántalmazni kezdte, és megfenyegette. A Győri Fellebbviteli Főügyészség közleménye szerint a vádlott pornográf videót is mutatott a telefonján a kisfiúnak, és felszólította, hogy csinálja azt, amit lát. Végül hajnalban elengedte a gyermeket, aki később bement az iskolába, és onnan értesítették a rendőrséget a történtekről.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség szóvivője az InfoRádióban elmondta: a Győri Törvényszék első fokon szexuális erőszak bűntette miatt életfogytig tartó szabadságvesztést, valamint tíz év közügyektől való eltiltást szabott ki a vádlottra. Továbbá végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba. A feltételes szabadságra bocsátás legkorábbi időpontját harminc évben határozta meg a törvényszék.

Mesterséges intelligenciával generált meztelen fotókkal zsarolnak pedofilok gyerekeket

14 éves fogyatékosra gerjednek az LMBTQPedofilok?

(Index nyomán Szent Korona Rádió)