Brutálisan meggyilkoltak egy fiút Szabolcsban, az elkövető ismét rejtett erőforrás volt (Frissítve!)

Brutális cigány gyilkosság történt a napokban egy szabolcsi községben, az áldozat kiskorú. A rendőrség elkapta az elkövetőt és kezdeményezték letartóztatását.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy rétközberencsi 17 éves fiú eltűnéséről tett bejelentést a rendőrségre egyik családtagja két nappal ezelőtt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután elment fodrászhoz, de nem tért haza, és azóta sem tudnak a hollétéről.

A dombrádi rendőrök megállapították, hogy a fiú 14-én nem ment iskolába, és a 21 éves H. D. dombrádi férfi társaságában látták.

Az elkövető letartóztatása Forrás: Police.hu

H. D. elszámoltatásakor azt mondta, hogy 13-án este Rétközberencs külterületén előzetes szóváltás után egy karóval bántalmazta a 17 éves fiút, akit eszméletlen állapotban a sorsára hagyott, miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét.

A rendőrök a támadó által megadott helyen holtan találtak rá az áldozatra. Az emberöléssel gyanúsított férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Frissítés (05.18.): a kegyetlen cigánynak nem volt elég a karóval döfködés, meg is fojtotta a fiút

Szim-Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított férfi május 13-án délután a település egyik kocsmájában találkozott a fiatalkorú sértettel, majd onnan együtt távoztak.

A gyanúsított egy kieső gyümölcsös közelében el akarta venni a sértettől cipőjét és mobiltelefonját, “emiatt vita alakult ki közöttük”. Ennek során a férfi több alkalommal egy karóval fejen vágta áldozatát, majd a nyakára tekert pólóval megfojtotta – ismertette Szim-Resán Dalma.

Hozzátette, a támadó elvette a sértett cipőjét és mobiltelefonját, a holttestet pedig a gyümölcsfák alatt rejtette el.

A szóvivő megjegyezte, a büntetett előéletű gyanúsítottal szemben másik büntetőeljárás is folyamatban van szintén erőszakos, személy elleni bűncselekmény elkövetése miatt.

Frissítés (05.20.): Unokatestvérét gyilkolta meg a visszaeső cigány gyilkos

Térfigyelő kamera rögzítette élete utolsó perceit annak a fiúnak, akit rokona gyilkolt meg Rétközberencs határában. A felvételen látszik, hogy a két férfi egyetértésben sétált az úton, majd a határban dulakodtak. Ezután már csak a 17 éves fiú holttestét találták meg. Kiderült, hogy a gyilkosa nemrégiben családjával együtt karóval félholtra vert egy 71 éves embert, mégis szabadlábon volt.

Cigányok gyilkosságainak listája – csak erős idegzetűeknek! (2016-2020 III. rész)

A rendőrség beismerte a cigánybűnözést – elindítottak egy a rendőrök és a cigányok közti kommunikációt segítő programot

(Police.hu nyomán Szent Korona Rádió)