A pápa részvételével zajló konferenciára támadt rá az Antifa?

Utcai összecsapás tört ki a rendőrök és a baloldali csoportok között, miután azok tiltakoztak a Ferenc pápa részvételével zajló népesedési problémákat tárgyaló konferencia ellen. Az olasz családszövetségek a demográfiai helyzetről és a születésszám növeléséről rendeztek konferenciát a Vatikánhoz közeli kongresszusi központban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az MTI tudósítója a fehérellenes antifasiszta felforgatókat csak jóindulatúan “baloldali ifjúsági szervezetként” írja le. A szélsőliberálisok és radikális baloldaliak a tüntetésüknek a “transzfeminista tiltakozás” nevet adták, elmondásuk szerint “haragjukat akarták kifejezni a születési konferenciával szemben”. Tehát, már nem is tagadják, hogy szabályosan dühíti őket, ha fehér gyermekek születnek. A demonstráció résztvevői elégették Giuseppe Valditara oktatási miniszter korábban kiadott rendeletének nyomtatott példányait az iskolai szexuális és párkapcsolati nevelésről.

A már megfogant gyermekeket is inkább holtan szeretnék látni, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a konferencia első napján a feministák és antifasiszták betörtek a konferenciaterembe, ahol bekiabálásokkal akadályozták meg, hogy Eugenia Roccella családügyi, születési és esélyegyenlőségi miniszter el tudja mondani a beszédét. Közben az abortuszhoz való jogot éltették. (Nyugaton egyébként ezen szervezetek olyan lelkes és hangos követelői az abortuszhoz való jog kiszélesítésének, hogy a nyugati nacionalisták körében már el is terjedt egy mondás, miszerint egy gyermek sehol sincs akkora veszélyben, mint egy liberális nő méhében – a szerk.)

A konferencia másnapján a rendőrök már felkészültebbek voltak, és útját állták az antifasiszta csőcseléknek, akik – letérve az engedélyezett útvonalról – ismételten megpróbáltak betörni a kongresszusra. A hatóságok felvették a kesztyűt, megvédték magukat és az épületet is a támadókkal szemben, mire a szélsőliberálisok nem győzték telesírni az internetet a “rendőri brutalitásról”, miközben saját sérültjeiket mutogatták. Előbb erőszakoskodtak, majd, mikor visszaütöttek nekik, máris játszották az áldozatot. Ahogy az a fajtájuktól megszokott.

Ferenc pápa a konferencia második napján a hallgatósága előtt kijelentette: “az emberi élet ajándék”. Becsületére legyen mondva, a kint tomboló antifasiszta csürhét látva sem tette hozzá: “bár, nem minden esetben”.

A vallási vezető hangsúlyozta, hogy

a világban az éhezést és a környezetpusztítást nem a születő gyermekek okozzák, hanem az egoizmus, a vak és féktelen materializmus, a fogyasztási láz, amely kielégíti ugyan, de magányossá és boldogtalanná teszi az embereket.

A pápa azt mondta, az otthonok tele vannak tárgyakkal, háziállatokkal, „az egyedüli, ami hiányzik, azok a gyerekek […], a népek reményfaktorát a születések száma adja. Gyerekek és fiatalok nélkül egy ország elveszíti a jövő iránti vágyát”.

A pápa emlékeztetett arra, hogy Olaszországban a gyermekvállalási életkor átlaga jóval negyven év felett van, miközben Európa középső országaiban jóval harminc év alatti. Párhuzamot vont a fegyvergyártás és a terhességmegelőző gyógyszerek között, hangoztatva, hogy ez a két iparág a legnyereségesebb.

Azt érdemes hozzátenni, hogy csupán a 3-4 gyermek vállalása nem menti meg egyetlen országnak sem a jövőjét, hiszen a megfelelő nevelésükre és képzésükre is szükség van. Ha a tradicionális értékeket nem restauráljuk családjainkban, akkor csupán 3-4 fogyasztói, modern mentalitással rendelkező, vagy proli gyerek fog felnőni.

Lenin-lány az elvtársi Mércének: “igen, az erőszak része az Antifa eszköztárának”

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)