Megfenyegettek egy Mi Hazánkos képviselőjelöltet, hogy ha nem lép vissza, megölik a családját

Keserü Dávid Mi Hazánkos képviselőjelöltként indult a Győr-Moson-Sopron vármegyei Bakonyszentlászlón. A Nyugat-magyarországi kistelepülésen egyedül ő vállalta fel hovatartozását a többi “független” jelölt közül. Emiatt rengeteg támadás érte a helyi cigányság részéről, akik még az állapotos feleségének leszúrásával is fenyegették.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Dávid kampányát a helyiek pozitívan fogadják, azonban van egy hangos kisebbség, amely agresszivitással megspékelt aggodalommal figyeli Keserü Dávid sikeres kampányát. A jelölt családját rendszeresen éri atrocitás a helyi cigányság egyes képviselőinek részéről, legutóbb állapotos feleségébe kötöttek bele, amikor az oviba ment kisfiukért, Nimródért.

A szerkesztőségünkhöz is eljutott beszámolóból kiderül, hogy amikor Kati (Dávid felesége) leparkolt a bakonyszentlászlói óvoda előtt, a kiilleszkedett elemek felismerték az autóját, majd amikor kiszállt, megkérdezték, hogy „te vagy-e a Keserü Dávid felesége?” Kati ekkor bátran megmondta a retkeknek, hogy ne fenyegessék a férjét (melyre már több korábbi alkalommal is sor került), akik mindezt úgy reagálták le, hogy ha Keserü Dávid folytatja a tevékenységét, akkor leszúrják őket, és/vagy elvágják a torkukat, valamint inzultálták a 7 hónapos kismamát, hogy tudják, hol laknak stb.

Kati hiába hívta a 112-t, röhejes módon a diszpécser annyit kérdezett, hogy

ő mivel bosszantotta fel a cigányokat, hogy így viselkednek.

Ez ma a Fidesz Magyarországa, ráadásul nyugaton. A rendőrök végül 72 órára bevitték a tájidegen elemet, azonban ezt is „kalandos úton”, közbenjárással sikerült tető alá hozni itt nem részletezendő eseménysorozat keretében.

Miután rátámadt a kismamára, rákos, nyavalyás kutyának nevezte:

Keserü Dávid a Kuruc.info-nak elárulta azt is, hogy a Baranyai Sándor nevű bűnözőhöz köthető, kiilleszkedett cigány elemek már többször zaklatták a helyi lakosságot. Ebből a legemlékezetesebb, amikor Baranyai a helyi orvossal akart Frontint íratni, majd amikor a sértett mindezt megtagadta, a cigány őrjöngeni kezdett, és szintén torokelvágással fenyegette az orvost.

Dávidék története csak egy a rengeteg közül (még egyszer hangsúlyozzuk: Nyugat-Magyarországon vagyunk!), ugyanakkor rendkívül kevés az olyan hazafi, aki ilyen szinten szembe mer szállni a nemzetünket fenyegető rákos daganattal. Ezúton is biztatunk mindenkit, hogy merítsenek erőt Keserü Dávid és felesége, Kati példájából, és harcoljanak Magyarországért, nemzetünkért, élőhelyünkért! Mert, ha a filoszemita NER rendszerén, vagy a baloldalon múlik, 60-70 év múlva a rolót is lehúzhatjuk.

Dajdajozó cigányokkal erősít a Fidesz

Cigányok fenyegetőzését és önbíráskodását reklámozta a kormánymédia

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)