A közel-keleti zsidó terrorizmus Európát fenyegeti – „Ha Gáza ég, Berlin is ég”

Kétségtelen, hogy az USA és Izrael indították meg az Európát elözönlő migránshullámokat a Közel-Keleten véghezvitt destabilizációs agresszív lépéseikkel. A migránsáradat most a gázai népirtással összefüggésben veszélyezteti Európa létét. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ha Gáza ég, Berlin is égni fog” – fenyegetőznek a migránsok. Németországban eluralkodott a káosz az izraeli–palesztin háború óta.

Csütörtök kora reggel a német fővárosban, a Berlin-Tiergarten városházánál keletkezett óriási tűz, a tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, hogy megfékezzék a lángokat. Úgy tudni, hogy Izrael-ellenes migránsok Molotov-koktélt dobtak az épületre. A mentőszolgálat egy szemtanú hívására reagált, aki üvegcsörömpölést hallott, ezután két feltételezett elkövetőt láttak, akik leugrottak az épületre szerelt állványzatról és elmenekültek a helyszínről.

A Bild című német lap szerint az épület oldalára több fenyegető üzenetet firkáltak, amelyeken az állt: „Ha Gáza ég, Berlin is ég”. Másokon az állt, hogy „Szabadítsátok fel a Hamászt” és „Figyelmeztetjük a németeket, felgyújtjuk Berlint”.

A berlini rendőrség szóvivője elárulta, hogy a nyomozást az állambiztonsági szolgálatok vették át, akik szándékos gyújtogatás miatt nyomoznak.

Egy nappal a berlini támadás előtt Hollandiában is elszabadultak az indulatok, miután egy aktivista tömeg megrohamozta az Amszterdami Egyetemet, és követelte, hogy szakítson meg minden kapcsolatot az izraeli intézményekkel.

Míg a népirtás ténye tagadhatatlanná vált Izrael brutalitásainak következtében, a migránsoknak eszük ágában sincsen Palesztina földjén harcolni, hanem a korábban őket befogadó, a cionista terrorállamot maximálisan kiszolgáló nyugati nemzetek ellen fordulnak, ezáltal komoly biztonsági kockázatot jelentenek a zsidók által elkövetett vérengzések Európának is.

Tömegesen nyerik helyhatósági választásokat a migránsok Nagy-Britanniában

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)