Véres összecsapás Pilisen, a MÖM előbb kiérkezett, mint a hatóságok

Pilis városa sajnos mára a bűnözés városa lett no-go zónákkal. László Attila (MÖM) közleménye a legújabb esetről alább olvaható.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

2024. május 5-én, vasárnap kb. 17:30 órakor, Pilisen a Haleszi i. szőlő dűlőben, tömegverekedés tört ki. Két család tagjai csaptak össze.
Lakossági riasztásra az éppen anyák napi rendezvényt tartó pilisi MÖM tagjaival érkeztünk a helyszínre, és a rendvédelmi erők, valamint a mentők kiérkezéséig nyugtattuk a kedélyeket.
A verekedés és azt megelőző események következtében súlyos személyi sérülés is történt, egy vérző fejű férfi komolynak látszó szúrt sebet kapott, illetve az ellenlábas félnél is többen szereztek sérüléseket. Állítólag vascsövekkel és késekkel felfegyverkezve támadt egyik csapat a másikra, egy korábbi sérelem miatt. Az összecsapás során gépjárművek is megrongálódtak.
A rendőrség és a mentők kb. 50 perc – 1 óra múlva a telefonos értesítést követően érkezett ki a helyszínre.
Ez ügyben kértem a mai nap folyamán  rendőrség tájékoztatását, hogy a helyszínre érkezést követően elfogásra – előállításra, kerültek-e a társaságból? Őrizetbe vételre került-e sor? Milyen személyi sérülések történtek, mivel az elmondás és a látottak alapján szúró-vágó eszköz is előkerült, a véres dulakodás közben. A rendőrség milyen bűncselekmények elkövetése miatt indított eljárást? Továbbá a gépjárművek tekintetében vizsgálták-e az okozott kár mértékét?
Pilis városa a szó szoros értelmében, vérző sebekkel kiált most segítségért!
Őszintén mondom, nagyon várom, hogy június 9-én, megkapjuk a lakossági felhatalmazást és megmutassuk mindenki számára, hogy ezt az ezer sebből vérző települést itt az ország közepén, hogyan tesszük újra élhetővé és biztonságossá.
Fel a győzelemre, Pilis!
Üdvözlettel!
László Attila
MÖM vezető
Pilis polgármesterjelölt

(Szent Korona Rádió)

Pilist ellepték tömegesen a gáborcigány aláírók – a Fidesz szállította őket (+ helyreigazítás)