Pilist ellepték tömegesen a gáborcigány aláírók – a Fidesz szállította őket (+ helyreigazítás)

Ellepték a Fidesz standjait a romániai (erdélyi) gábor-cigányok, akik nem győztek aláírni a kormánypárt jelöltjének. Azonban vélhetően tévedés történt és a buta cigány gengsztervezér egyszerűen tévedett: azt hitte, hogy szavazni kell hozni az aláíró sáskahadat – áll a Pilisi Hírháló közleményében. Az üggyel kapcsolatban érkezett egy helyreigazítási kérelem, melyet a korrektség jegyében változatlanul közlünk.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Helyreigazítás: 

Apámnak semmilyen üzleti kapcsolata nem volt “brekivel”, mert több szabadalommal rendelkező villamos mérnökként, jó helye volt az MVM-nel, ezért nem ment ki a vállalkozói szférába, cég nem volt a nevén.
2. Semmilyen szállítgatás nem volt, kiálltunk standolni, csak “tehetséges” Medgyesegyházaról ide telepített jelöltjük miutan megfenyegette őket, természetesen oda jöttek aláírni. Ui: “Olaszékat” valahogy nem fenyegeti.
3. “Betelepítés”: gondolom, talán a szerkesztőséghez is eljutott, hogy EU-van és szabad költözési jog. És ez alkotmányos jog ebbe egy önkormányzat, nem szólhat bele, hogy ki-kinek, hogyan adja el az ingatlanát. Ha beleszólhatna lehet László Attila sem lakna Pilisen jah bocsánat még most is, csak Dánszentmiklóson lakik.
Amúgy pont a gáborcigányokkal van a legkevesebb probléma a rendőrségi jegyzőkönyvek szerint, viszont valóban ők a legfeltűnőbbek a népviseletük miatt.
A fő probléma az “Olasz” féle bandával van, akikkel Laszló Attila valamiért igen jó viszonyt ápol.
4. Apám kevesebb időt töltött az SZDSZ-ben mint akár a szerkesztőség tagjai a jobbik/ballikban annak vona féle saul fordulása utan is. Viszont 16 évet a Miép helyi elnökeként, annak Pest megyei vezetésében, úgy, hogy ez abban az időben bizony kockázattal járt. Csak mivel kiváló mérnök volt, így ez nem jelent meg hátrányként szakmai előmenetelében.

Korábban írtuk:

Pilisen a városközpontba szervezett ajánlásgyűjtéshez szállították a romániai cigányokat – adják hírül a pilisiek.
Őrjöng a Fidesz vezérkar, áll a bál Pilisen. A Pest vármegyei Pilisen, Mala Ferenc fideszes alpolgármester üzlettársa, a kilencvenes évek gengszter korszakából visszamaradt Breki gúnynévre keresztelt illető, a helyi Fidesz utcai aláírásgyűjtő pultjához szervezetten utaztatta, a Romániából Pilisre importált gábor cigányokat.
Az egykori SZDSZ-es, de már régóta Fideszes Mala Ferenc alpolgármester és a Fideszes jelöltek aktivisták, pedig nagy buzgón íratták alá a gábor-cigányokkal az ajánlásgyűjtő íveket.
A hír futótűzként terjedt el aznap a kisvárosban, majd óriási botrány kerekedett belőle, miután a pilis polgárok szembesültek azzal a ténnyel, hogy a Fidesz milyen módszereket alkalmaz a “helyi hatalom” megtartása érdekében.
Mint ismeretes 2019-ben, Fidesz többségű önkormányzat alakult Pilisen, és öt év alatt a bábként használt Hajnal Csilla független polgármester asszisztálása mellett, lezüllesztették a tizenkétezer lakost számláló kisvárost. Pilis jelenleg a drogkereskedők és a város központi részét megszálló romániai – gábor cigányok közkedvelt települése lett.
Egyes információk szerint a helyi bűnvezér (Breki) tévedése okozta a botrányt, mert azt hitte, hogy aznap vannak a választások, és elkezdte szállítani a cigányokat.
(Szent Korona Rádió)